Villa i Buti i Toscana

Casa La Pergola

 
Casa La Pergola är inte tillgänglig i dagsläget
Casa La Pergola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Buti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa La Pergola ligger bland gröna olivlundar och skogsklädda kullar som omger staden Buti.

Vid huset hittar man en stor terrass med pergola samt bord och stolar, varifrån man kan blicka ut över landskapet och byn. Här kan man tillbringa sina kvällar i lugn och ro efter en vattenmassage under träden - vid sidan av huset finns det nämligen ett stort kar med vattenmassage fyllt med friskt vatten från en lokal källa med kurvattenegenskaper.

Läs mer om Casa La Pergola

Huset har renoverats fint och präglas av en rustik känsla, så man känner sig som man är gäst hos en lokal, rik bonde från 60-talet. De gamla cotto-golven har renoverats, i taken ser man de typiska träbjälkarna och de flesta väggar har målats efter traditionell stil.

Trots de lite öde omgivningarna är man här inte helt ensam, då husets söta ägarinna Caterina, gärna visar runt bland sina olivodlingar och andra aktiviteter i omgivningen. Hon talar engelska och är utbildad inom filosofi, men har valt att ta en annan väg, vilket hon är mycket stolt över!

Hus med 5 sovplatser (ca. 130 m²):
- Huset är fördelat på två våningar med uppehållsrum på första våningen och sovrum på andra våningen. Första våningen består av kök, matrum målat med trompe l'oeil, uppehållsrum med öppen spis och badrum med toalett och dusch.

På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng och eget badrum/toalett, sovrum med två enkelsängar (som kan samlas till en dubbelsäng) och utgång till balkong med panoramisk utsikt, sovrum med enkelsäng och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map