Villa i Buonconvento i Toscana

Villa Il Poggino

 
Villa Il Poggino är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Il Poggino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Buonconvento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna stora villa med modern och stilren toscansk inredning ligger med 360° panorama utsikt över det vackra landskapet med böljande kullar. Närmaste stad är den pittoreska Buonconvento (3 km) med ett fint historiskt centrum.

Trots villans rofyllda position finner man en restaurang på gångavstånd. Förutom den nämnda staden Buonconvento så har man nära till intressanta städer som Siena med sitt fina centrum eller vinstaden Montalcino och dess vinmarker.

Läs mer om Villa Il Poggino

Runt om villan finns det gott om plats och inte minst den sköna poolen (8 x 6 m) med tillhörande solstolar och en fabelaktig utsikt över landskapet. Dessutom har man en fin utomhus terrass med trädgårdsmöbler av trä så man kan njuta av sina måltider utomhus.

Villa med 12 sovplatser:
- Villan är stor och rymlig och fördelad på två våningar: På första våningen finner man ett stort vardagsrum med öppen spis, soffor, långbord med stolar samt ett ”open-space” kök i toppklass (6 kokplattor, ugn, grill, fritös samt diskmaskin, kyl och frys). Vidare finns det ett TV-rum med satellit-TV, ett dubbelrum med eget badrum. Från vardagsrummet kommer man ut till den fina uteplatsen varifrån man även kommer upp till en fin sol-terrass.

På andra våningen som man kommer upp till via en trappa från vardagsrummet finner man en korridor med övriga fyra dubbelrum (alla med eget badrum) samt ytterligare ett litet kök. En utvändig trappa leder ner till trädgården. Villan är dessutom utrustad med aircondition och internet-uppkoppling.

Dölj texten
 
 
search map