Semesterbostad i Buonconvento i Toscana

Podere Torricella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Att bo i lägenhet med möjlighet att tillaga maten själv är av många mycket uppskattat. Har du dessutom nära till en mysig liten stad med affär, bar och restaurang då är det ännu bättre. Precis så är det med Podere Torricella, där du bor i rustika lägenheter och har endast 7 km till den lilla staden Buonconvento.

En pool med panoramautsikt över fälten

Eftersom det endast finns fyra lägenheter på Podere Torricella blir här aldrig överfyllt, vilket kan vara skönt när det är dags för en sol- och badstund. Till den fina poolen hör solstolar och parasoll men det bästa är den underbara utsikten. Detta är platsen för dig som vill kunna komma ner i varv och bara njuta av tillvaron. När det blir dags för mat och dryck är det bara för dig att strosa bort till din lägenhet, där du kan njuta av maten under bar himmel, och efter siestan kan du bestämma dig för om du vill återta liggläge eller bege dig ut på äventyr.

För att inhandla mat och dryck behöver du bara bege dig ca 7 km bort till Buonconvento. Här finns flera trevliga restauranger som serverar goda, lokala specialiteter och barer. Utöver detta finns här tobaksaffär, mataffär, banker, bensinstation och ett par små butiker. Speciellt på Via Soccini lever den lilla staden upp, under sommarhalvåret. Skulle du sakna något och är sugen på bra shopping är det bara att köra norrut i ca 40 min (36 km) till Siena, som förutom sina vackra byggnader bjuder på bra uteliv och shopping.

Läs mer om Podere Torricella

Låt dig förföras av landskapets skönhet

Just här nere, söder om Siena, utmärker sig landskapet och fälten bjuder på en varierande färgskala som sträcker sig från grönt, till brunt och beigt i vacker kontrast till den blå himlen och de vita molnen. Här råder nästan en magisk atmosfär, speciellt tidiga morgnar när morgondisen ligger som en slöja över fälten innan den försvinner bort med solen.

Området är perfekt för långa, sköna promenader och härliga cykelturer alternativt kan du sätta dig i bilen för att i sakta mak kuska kulle upp och kulle ner. Här finns nämligen flera pittoreska byar och städer som är väl värda ett besök. Vi kan rekommendera en glass i San Quirico d'Orcia , lunch i Pienza som bjuder på höga höjder och fina vyer, eftermiddagskaffe i charmiga Montepulcianos historiska del och avslutningsvis en aperitivo (finns alkoholfria varianter som crodino) i trevliga Montalcino.

Har du länge gått och tänkt på matlagningskurs, då har du här chansen. På förfrågan anordnas kurser, men eftersom det är ett visst minimum antal deltagare är detta endast på förfrågan. Är du intresserad så säg till i god tid innan. Likaså kockservice. Det finns grillmöjlighet på stället och det går bra att köpa ved på plats.

Synliga takbjälkar och fina stengolv

Det finns endast 4 lägenheter på Podere Torricella fördelade i två byggnader, som alla håller bra standard. Girasole och Lavanda är de största på ca 80 m² och har även en övertäckt uteplats med stolar och bord. Men alla lägenheter har sittplatser utomhus. Här kan du njuta av ditt vin samtidigt som du blickar ut över landskapet. Alla har samma faciliteter som Wi-Fi, aircondition (mot avgift), TV, tvättmaskin och badrum med dusch.

OBS. Bor du färre än 7 nätter betalas slutstädning på plats med €20/person!

Lägenheterna på Podere Torricella

Trerumslägenhet (Ginestra) med uteplats

Lägenheten är på ca 56 m². Allrum med pentry (ugn, 4 plattor, kylskåp med frysdel, kaffemaskin och mockabryggare), öpen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med dusch. Denna lägenhet kan slås samman med Papavero via en connecting door.

Trerumslägenhet (Papavero) med uteplats

Lägenheten är på ca 56 m². Allrum med pentry (ugn, 4 plattor, kylskåp med frysdel, kaffemaskin och mockabryggare), öpen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med dusch. Denna lägenhet kan slås samman med Ginestra via en sk connecting door.

Fyrarumslägenhet (Girasole) med uteplats

Lägenheten är på ca 88 m² med egen ingång och möblerad övertäckt uteplats. På bottenplan kommer du in i ett allrum med pentry (ugn, 4 plattor, kylskåp med frysdel, kaffemaskin och mockabryggare), öpen spis, sovrum med enkelsäng och WC. Trappa upp till sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med dusch.

Fyrarumslägenhet (Lavanda) med uteplats

Lägenheten är på ca 88 m² med egen ingång och möblerad övertäckt uteplats. På bottenplan kommer du in i ett allrum med pentry (ugn, 4 plattor, kylskåp med frysdel, kaffemaskin och mockabryggare), öpen spis, sovrum med enkelsäng och WC. Trappa upp till sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana, Toscana

Villa Sant' Angiola

Terricciola, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Populärt i Toscana

Santa Maria

Campagnatico

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

search map