Agriturismo i Buonconvento i Toscana

Podere Corticella

 
Podere Corticella är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Corticella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Buonconvento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns många orsaker till att välja Podere Corticella men för dem av oss som gillar ett gott glas, eller två (och vi talar nu inte om varken vatten eller läsk!) så kan vi nämna att man kan se till Montalcino härifrån och Toscanas nog bästa ölbar (TNT) med ett imponerande urval från hela världen ligger längre ner på gatan. Det ligger även på ett bra avstånd till Buonconvento med stormarknad, många matställen och diverse inköpsmöjligheter, allt bara 4 km bort.

Denna pittoreska gamla bondgård är idag uppdelad i 2 lägenheter som vardera har en härlig stor terrass med bord och stolar, medans de delar poolen ( 10 x 5 m och 110 -140 cm djup) och resten av trädgården. Gården präglas av att ägarna är duktiga på att vårda både det yttre och det inre och då deras son bor i ett litet hus bredvid så är hjälpen aldrig långt borta om det skulle uppstå något problem. De två lägenheterna delar på en gemensam tvättmaskin.

Läs mer om Podere Corticella

Trerumslägenheten Pergola med 4 sovplatser
- Lägenheten ligger fördelad på första och andra våningen. Den består av ett uppehållsrum med öppen spis, kök med fyra gasplattor, ugn och kylskåp, sovrum med dubbelsäng och ett en suite badrum med dusch och toalett samt ett sovrum med två enkelsängar och ännu ett badrum med duch och toalett. Lägenheten har en privat pergola (kom i slutet av semptember så sitter ni under mogna druvor!) med bord och stolar.
Trerumslägenheten Gelso med 4 sovplatser
- Lägenheten ligger fördelad på första och andra våningen. Den består av ett uppehållsrum med öppen spis, kök med fyra gasplattor, ugn och kylskåp, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med duch och toalett. Lägenheten har en privat terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map