Agriturismo i Buonconvento i Toscana

Fattoria Sant'Antonio

 
Fattoria Sant'Antonio är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Sant'Antonio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Buonconvento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bjuder Orcia-dalen på Toscanas vackraste landskap? Det är naturligtvis en fråga om smak, men ingen kan neka att utsiken över de frodiga kullarna söder om Siena utgör en kandidat till titeln. På en sådan kulle ligger Fattoria Sant'Antonio som Tiziana och hennes man köpte för några år sedan och som de sedan renoverade från källare till vind. Idag bor och arbetar de här med sina 3 barn och 2 hundar.

Fågelsång och panorama-utsikt

Här finner man lugn och ro, endast fåglarna eller de andra djur som passerar förbi utgör ett avbrott i stillheten och panorama-utsikten över kullarna och dalen är betagande. Kort från gården ligger poolen som ligger lite högre upp så utsikten härifrån är ännu vackrare och man kan njuta av utsikten i en av de solstolar som finns runt poolen.

Läs mer om Fattoria Sant'Antonio

Vingårdar i området

Det är inte många kilometer fågelvägen till den närmsta vingården som producerar Brunello di Montalcino för precis där grusvägen till Fattoria Sant'Antonio börjar går landsvägen upp till Montalcino på andra sidan.

Välinredda lägenheter med uteplats

Lägenheterna är välinredda och bra möblerade samt har flugnät för fönsterna. De har alla bord och stolar vid ingången och köken har fyra gasplattor, kylskåp och ugn. Det finns gratis tillgång till wi-fi i alla lägenheter. Tiziana serverar varje morgon serveras frukost. Det är som nästan allt annat här på gården, inkluderat i priset. De sista 3,6 km. fram till gården går på en ganska bra grusväg.

Tvårumslägenheten Acqua med 2/4 sovplatser
Ligger på första våningen och är 65 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, bäddsoffa för två personer och loft med bäddsoffa för två personer (OBS. Man kan vara max. tre vuxna eller två vuxna och två barn upp till 10 år i lägenheten), sovrum med dubbelsäng och badrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett.

Tvårumslägenheten Aria med 2/3 sovplatser
Ligger på första våningen och är 65 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, bäddsoffa och loft med bäddsoffa (OBS. Man kan vara max. tre personer i lägenheten), sovrum med dubbelsäng och badrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett.

Trerumslägenheten Terra med 4 sovplatser
Är fördelad på två våningar med ingång på första våningen och är 96 m² stor. På första våningen finner man även ett uppehållsrum med bäddsoffa och kök med matplats. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map