Agriturismo i Buonconvento i Toscana

Fattoria Pieve a Salti

 
Fattoria Pieve a Salti är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Pieve a Salti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Buonconvento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Pieve a Salti är en "riktig" institution inom ekologiskt lantbruk i Italien, var ekologi inte alls utbrett sig på samma sätt som i Skandinavien. I 1996 övergick produktionen till ekologi och idag odlas grönsaker, korn (av vilket en del blir använt till produktion av pasta), frukt och olivolja på en del av de 700 hektar.

Genom åren har de även inrett några av gårdens många byggningar till att mottaga gäster, och det samma gäller marken, var du nu finner åtskilliga möjligheter för behagliga tidsfördriv. Idag erbjuder Pieve a Salti på hotellrum på dagsbasis, lägenheter på veckobasis, utomhus pool, inomhus pool, restaurang, skönhetscenter, konferenslokal, ridskola och tennisbana.

Läs mer om Fattoria Pieve a Salti

Gården är koncentrerad omkring två byggningskomplex. Podere Caprili, var det finns konferenslokal, restaurang, tennisbana och utomhus pool, och den ursprungliga landsbyn vid kyrkan, var det finns lägenheter, hotellrum, reception, inomhus pool och skönhetscenter. Pieve a Salti har även mountain-bikes, fiskdamm och internet. Det är 1,3 km mellan de båda komplexen.

Allt detta ligger i det vackraste tänkbara landskapet mellan Siena och Montalcino, var de mjuka kullarna tar över hand, och var du ser långt bort i fjärran byar och berg under klart väder. Tre kilometer från Podere Caprili ligger den förtjusande medeltidsby Buonconvento var det även finns en tågstation.

Dölj texten
 
 
search map