Agriturismo i Buonconvento i Toscana

Agriturismo San Lorenzo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi skriver toppenställe eftersom familjedrivna Agriturismo San Lorenzo är ett omtyckt ställe som får höga betyg av sina gäster. Mycket är tack vare möjligheten till total avkoppling i fina miljöer. Utsikten är vacker, omgivningen lugn och de gör sig egen olivolja, marmelader och lite annat smått och gott. Dessutom kan du här provsmaka olika lokala viner. En kombination som är mycket populär.

Koppla av vid poolkanten

Även om du säkert befinner dig i Toscana för att se och uppleva saker kan det vara skönt att en dag kunna ta det lugnt och få lite sol på skinnet. Till gården hör en utomhuspool (6x12 m med ett djup från 80-180 cm samt rund barnpool (djup mellan 70-80 cm). Till de minsta finns även en liten lekplats.


Gården består av totalt tre byggnader, där den äldsta är från 1800-talet. Det finns i allt 13 lägenheter med självständig ingång samt eget utomhusområde med bord och stolar.

Läs mer om Agriturismo San Lorenzo

Här bor du ute på landet

Gården nås via en grusväg med panoramisk utsikt som alla bilar kan köra på, men i begränsad fart. Eftersom du bor lantligt kan du göra sköna promenader, härliga cykleturer eller se dina omgivningar från hästryggen. Utsatta trekkingspår finns i området och har du inte med egen cykel kan du på förfrågan och efter tillgänglighet hyra på plats. Det finns även möjlighet att spela pingis. För mer information och bokning av t.ex ridning vänd dig till receptionen så hjälper de dig med det du behöver veta.

Se dig gärna omkring

Det finns en uppsjö med saker att se och uppleva i Toscana. Eftersom du bor söder om Siena har du hela Crete Senesi framför dina fötter, ett underbart område med vackra böljande kullar i olika färgskalor. Du kan förutom Siena besöka Pienza, San Quirico d'Orcia, Montalcino och Montepulciano bara för att nämna något.

Närmsta inköpsmöjligheter och restauranger hittar du i Buonconvento som ligger ca 7 km bort. Du har ett cafe, bar och en restaurang på lite närmre håll i Ponte d'Arbia som ligger ca 3,9 km bort.

Du bor i komfortabla lägenheter

Det bästa med att bo i lägenhet är att du själv kan laga till dina måltider om du en dag känner för att stanna "hemma". Lägenheterna är i typisk lokal stil med mycket trä och sten. Du kan välja mellan flera olika typer. Tvättmöjlighet finns.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo San Lorenzo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map