Agriturismo i Buonconvento i Toscana

Agriturismo San Lorenzo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi skriver toppenställe eftersom familjedrivna Agriturismo San Lorenzo är ett omtyckt ställe som får höga betyg av sina gäster. Mycket är tack vare möjligheten till total avkoppling i fina miljöer. Utsikten är vacker, omgivningen lugn och de gör sig egen olivolja, marmelader och lite annat smått och gott. Dessutom kan du här provsmaka olika lokala viner. En kombination som är mycket populär.

Koppla av vid poolkanten

Även om du säkert befinner dig i Toscana för att se och uppleva saker kan det vara skönt att en dag kunna ta det lugnt och få lite sol på skinnet. Till gården hör en utomhuspool (6x12 m med ett djup från 80-180 cm samt rund barnpool (djup mellan 70-80 cm). Till de minsta finns även en liten lekplats.


Gården består av totalt tre byggnader, där den äldsta är från 1800-talet. Det finns i allt 13 lägenheter med självständig ingång samt eget utomhusområde med bord och stolar.

Läs mer om Agriturismo San Lorenzo

Här bor du ute på landet

Gården nås via en grusväg med panoramisk utsikt som alla bilar kan köra på, men i begränsad fart. Eftersom du bor lantligt kan du göra sköna promenader, härliga cykleturer eller se dina omgivningar från hästryggen. Utsatta trekkingspår finns i området och har du inte med egen cykel kan du på förfrågan och efter tillgänglighet hyra på plats. Det finns även möjlighet att spela pingis. För mer information och bokning av t.ex ridning vänd dig till receptionen så hjälper de dig med det du behöver veta.

Se dig gärna omkring

Det finns en uppsjö med saker att se och uppleva i Toscana. Eftersom du bor söder om Siena har du hela Crete Senesi framför dina fötter, ett underbart område med vackra böljande kullar i olika färgskalor. Du kan förutom Siena besöka Pienza, San Quirico d'Orcia, Montalcino och Montepulciano bara för att nämna något.

Närmsta inköpsmöjligheter och restauranger hittar du i Buonconvento som ligger ca 7 km bort. Du har ett cafe, bar och en restaurang på lite närmre håll i Ponte d'Arbia som ligger ca 3,9 km bort.

Du bor i komfortabla lägenheter

Det bästa med att bo i lägenhet är att du själv kan laga till dina måltider om du en dag känner för att stanna "hemma". Lägenheterna är i typisk lokal stil med mycket trä och sten. Du kan välja mellan flera olika typer. Tvättmöjlighet finns.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Agriturismo San Lorenzo

Läs personliga omdömen av Agriturismo San Lorenzo som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo San Lorenzo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Agriturismo San Lorenzo

Fantastisk natur

Läs mer

Lantlig idyll

Min hustru och jag spenderade två veckor här i slutet av juli/början av augusti. Stället ligger ostört på en backtopp, i slutet av en lång grusstig. Vår lägenhet var ren och rymlig. Den var i bättre skick, än man normalt upplever i södra Europa, och det lilla köket fungerade fint. Uteområdena var också strålande. Området är fantastiskt med korta avstånd till Montalcino, Montepulciano (vin) och Siena. Avståndet till Florens är också överkomligt. Den närmaste staden, Buonconvento, har en supermarknad och trevliga caféer och restauranger. Det är cirka 10 min i bil dit. Värdinnan, Mathilde, är mycket hjälpsam och vänlig. Vi kommer helt klart att komma tillbaka.

Läs mer

Paradiset i Toscana

Ett boende som erbjuder dig en stillhet, skönhet och lugn utöver allt annat. Med böljande fält så långt ögat når, varvat med de egna vinrankorna, erbjuder San Lorenzo den perfekta upplevelsen för den som vill se Toscanas vackraste. Mathilde, som driver San Lorenzo, är den perfekta värdinnan. Poolen är placerad så att man en hel dag kan njuta av solen, en otrolig utsikt samt såklart den fina poolen. Och med sitt boende intill, är en kopp kaffe eller en kall öl aldrig mer än en minut bort. Bra matbutiker inte mer än en kvart bort, magiska promenader i området samt medeltidsbyar en halvtimme bort, gör detta boende till ett paradis för den som tycker om italien. Två år i rad har vi spenderat vår semester där, och det blir många år till.

Läs mer

Malin och Magnus med deras son från Diö i Sverige bodde på Agriturismo San Lorenzo i Buonconvento från den 19. till den 24. oktober 2011.

Nyss hemkomna och ännu upprymda efter vistelsen i Toscana. Vi har bara gott att säga om San Lorenzo. Värdparet visade fantastisk gästfrihet och generositet och att det fanns husdjur på gården gladde vår treåriga son speciellt. Kan verkligen rekommenderas.

Läs mer

Åke med sällskap från Örebro i Sverige bodde på Agriturismo San Lorenzo i Buonconvento från den 16. till den 22. maj 2011.

Vi trivdes mycket bra vid vår vistelse på Agriturismo San Lorenzo i mitten på maj. Agriturismo San Lorenzo är beläget på en kulle med en fantastisk utsikt över de omgivande kullarna och den 3,5 km långa grusvägen från huvudvägen var perfekt för morgonpromenader. Gårdens menageri med tupp, hönor, kalkoner, påfåglar och hundar var trots allt inte störande. Gårdens egen ”restaurang” var tyvärr inte öppen för middag, vilket angavs på hemsidan. Om det önskades så kunde dock frukost ordnas. Det fanns en enkel murad grill som var användbar (men inte mycket mer) för grillning av det utsökta lokala köttet (griskotletter och Chianina biffar!) istället för tillagning inomhus. Lägenheten (Nr. 7) var bra, med bra sängar, fräscht badrum och ett enkelt men praktiskt kök. Temperaturen i lägenheten var dock väl så låg pga. att stenbyggnaden kylde och det krävdes krävde vädring på dagen så att varmluft släpptes in. I närliggande Buonconvento (ca 5-6 km bort) fanns allt nödvändigt att handla, framförallt praktiskt på COOP. Efter att ha försökt få kontakt med ett företag (reklamfodrar från San Lorenzos kontor) som ordnade guidad tur med vinprovning, så ordnade Mathilde kontakt med en ny kvinnlig guide (Giulia Vitturi) som var mycket bra. Hon guidade oss framförallt till en liten men fantastisk vingård som heter Ventolaio där Luigi och Maria lät oss smaka helt underbara Rosso di Montalcino, Brunello di Montalcino (2007 kommer att bli toppen!), Vin Santo och Grappa. Vi hade aldrig hittat dit utan Giulia och knappast kunnat prata med Luigi och Maria eftersom de enbart talade italienska. Ett besök på Ventolaio rekommenderas!

Läs mer

Bedömning av Agriturismo San Lorenzo

Läs mer
 
search map