Omdömen från Villa Cini

 
Villa Cini är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Cini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bucine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Cini

Läs personliga omdömen av Villa Cini som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Cini. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Christina med kollegor från Stockholm i Sverige bodde på Villa Cini & Villa Casanova i Bucine från den 27. augusti till den 3. september 2011.

Först vill jag säga att jag skulle aldrig boka en Italienresa hos någon annan. Allt funkade som vanligt alldeles utmärkt. Sedan har vi boendet. Vi är ju vana att vara på Torre di Vignale hos underbara Paula och i början så jämförde vi standard, mottagandet av oss mm. Det var inget större fel på Claudia men det var ju inte Paula. Jag har till och med dåligt samvete för att vi inte åkte dit i år. Boendet var ju lite ”annorlunda” om man jämför med Torre di Vignale men efter ett par dagar så vande vi oss och nu tycker vi allihop att Villa Cini och Casanova faktiskt var häftigare. Vissa delar av Villa Cini (ett torn) är från romartiden då vägen mellan Rom och Portugal gick exakt där. När man hur bägge husen så blir det som en liten by för det finns fler hus på området.

Slutligen – vi tyckte att det var helt fantastiskt och jag har ju som du vet bokat Torre di Vignale privat nästa år så jag undrar om det går att boka om det till detta ställe. Jag har inte bestämt mig till 100% men jag funderar på det.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 12 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map