Villa i Bucine i Toscana

Villa Cini

 
Villa Cini är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Cini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bucine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Cini är något utöver det vanliga och detta är både positivt och negativt. Å ena sidan är det något mycket ovanligt att uppleva en så autentisk villa som har och fortfarande används som sommar bostad och som mycket begränst har ändrats under 2000-talet.

Huset osar av historia med dess trädgård vars pittoreska förfall påminner om scenerna av Viscontis filmatisering av Il Gattopardo. Inomhus möts man av gamla målningar, rustningar (?) och av ett tungt möblemang som överlevt årtidernas gång. Några finner detta charmerande, andra tungt och slitet. Men hur gediget möblemangen än är så är det siltet och detta gäller även badrummen och köket. Villa Cini passar därför inte dem som söker en lät, pastellfärgad romatik men för dem som värdesätter det autentiska intrycket.

Läs mer om Villa Cini

Trädgården är stor och utsikten över backar och dalar är betagande. Villan ligger i slutet av en 700 meter lång privat allé så här hörs ingen trafik eller störande grannar om ni tar det "stora paketet". Villa Cini ligger nämligen endast 30 meter från en annan villa, Villa Casanova, som de delar den 20 x 10 meter stora poolen med. Vi kan därför rekommendera detta boende till stora grupper som kan bo här till upp till 24 personer. Så stora grupper kan säker även glädja sig över att få ut en lokal husmor som lagar mat, här kan man få fast menyer för mellen 22 och 28 euro per person (2013 års priser) som även inkluderar service.

Villa med 10 + 2 sovplatser (600 m²)
- Villan ligegr fördelad på två våningar och består av stor entré / hall, flera uppehållsrum, kök (två kylskåp, spis med 4 gasplattor och ugen, micro, diskmaskin och kaffemaskin), en stor, gammal vedugn för pizza och brödbak, tre sovrum med två enkelsängar i varje, två sovrum med dubbelsäng, tre badrum med dusch och toalett samt ett badrum med duch, badkar och toalett. Det är möjligt att få två extra sängar mot betalning av tillägg.

Dölj texten
 
 
search map