Villa i Bucine i Toscana

Villa Casanova

 
Villa Casanova är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Casanova är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bucine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Casanova är som grannhuset Villa Cini ganska speciell på många sätt. Å den ena sidan är det ganska ovanligt att uppleva en så autentisk gammal villa, som byggdes på 1600-talet och som använts och används än i dag som sommarboende och som i mycket litet omfång ändrats under det 20:e århundrandet.

Huset osar av stämnig och av historiens vingsus med gamla målningar och ett tungt möblemang av den typ som överlevt århundradenas gång. Några finner det charmerande, andra vill se det som tungt och nedslående. Hur gediget möblemanget än är så är det även rätt slitet, vilket även gäller badrummen och köket. Villa Casanova är därför inte rätt val för dem som söker den pastell färgade tillvaro som många andra ställen kan erbjuda, utan för dem som vill uppleva något autentiskt.

Läs mer om Villa Casanova

Trädgården är stor och utsikten över backar och dalar är betagande. Villan ligger i slutet av en 700 meter lång privat allé, så här hör man ingen trafik eller oljud från grannar om ni tar det "stora paketet". Villa Casanova ligger nämligen endast 30 m från en annan villa, Villa Cini, som de delar en 20 x 10 meter stor pool med. Vi kan därför primärt rekommendera dessa villor för stora grupper då man kan bo upp till 24 personer. Så stora grupper kan nog glädjas sig över att få en lokal husmor utsänd som lagar mat, det finns fasta menyer till mellan 22 och 28 euro per person (2013 års priser) och det inkluderar även service.

Villa med 10 + 2 sovplatser (350 m²)
- Villan ligger fördelad på två våningar och består av entrè / hall, ett enormt uppehållsrum på 90 m² med öppen spis och biljard, kök (kylskåp, spis med 5 gasplattor och ugn, micro, diskmaskin och kaffemaskin), stor gammal vedspis för bröd/pizzabak, tre sovrum med två enkelsängar i varje, två sovrum med dubbelsäng, tre badrum med dusch och toalett samt ett litet badrum med dusch, badkar och toalett. Det är möjligt att få två extra sängar mot betalning av tillägg. OBS: Villan är inte uppvärmd.

Dölj texten
 
 
search map