Agriturismo i Bucine i Toscana

Prato al Sole

 
Prato al Sole är inte tillgänglig i dagsläget
Prato al Sole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bucine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Prato al Sole ligger vid den lilla byn San Pancrazio i Bucine kommunen, 500 meter över havet. Stället ligger på korta avstånd till många av de mest kända sevärdheterna i Toscana (te.x. 38 km från Arezzo, 40 km från Cortona, 45 km från Siena och 73 km från Florens).

I San Pancrazio är det möjligt att få en espresso på morgonen samt köpa de viktigaste matvarorna. I byns enda bar sker det inte mycket om kvällen mer än att de lokala männen brukar sitta och spela kort. Restauranger och matställen finns dock på kort avstånd.

Läs mer om Prato al Sole

De unga ägarna Paolo och Sabrina har gjort ett fint jobb med att renovera detta hus som blev allvarligt skadat under 2:a Världskriget. Den äldsta delen av huset härstammar från 1400-talet men ombyggnaderna har varit många sedan dess. Idag finns det 5 trevliga och rymliga lägenheter samt ett gemensamt rum till förfogande för alla gästerna.

Prato al Sole erbjuder dessutom en pool med parasoller och solstolar, grill, tvättrum med gemensam tvättmaskin, parkeringsplats och en fin utsikt över vinmarkerna som breder ut sig på backarna på den ena sidan av huset medan man har utsikt över San Pancrazio på den andra.

Lägenheterna är renoverade i traditionell toscansk stil (träbalkar i taket, terracotta golv och massiva trämöbler). De är trevligt möblerade och utrustade med allt som kan göra en semester behaglig för varje familj. Köket innehåller diskmaskin, ugn, kylskåp och utrustat i stål, glas och keramik (ej plast). Sovrummen är utrustade med 2 meter långa sängar med ortopediska madrasser. Dessutom finns det satelit-TV och en självständig värmeanläggning i varje lägenhet. Aircondition behövs inte i ett så här gammalt stenhus!

Gästerna är alla välkomna att använda trädgårdsmöblerna vid huset samt solstolarna vid poolen.

Dölj texten
 
 
search map