Omdömen från Campitello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Campitello

Läs personliga omdömen av Campitello som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Campitello. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lugnt

Det är en mycket lugnt och trevligt på "gården". Under de 12 dagar vi var där, fanns det bara andra gäster i slutet av veckan. Vi bodde i bekväma lägenheter som var bra och rymliga, en trevlig stor terresse, med utsikt över vinodlingar.
Det var svårt att hitta, hade vår GPS landdad. Det var en lokal ung man som körde framför oss den sista km.
Värden gav oss rött vin och olivolja från egen produktion. Båda var goda.

Bucine som semester-destination

Bucine är ganska snabbt sett, det var lite intressanta byggnader, inte mycket.
En utmärkt COOP, och bredvid en bra Restaurente.
Orten är väl beläget för utflykter till städerna för att se.

Campitello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Lite långt ut och mycket dåliga vägar
 
Själva boendet på Campitello
Tvårumslägenhet Ulivo med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe med fint poolområde

Campitello ligger mitt bland kullarna och har en vacker utsikt från poolen. Lägenheterna är stora och förhållandevis välutrustade. Vi hade förväntat oss en bättre tennisbana, men det var ändå för varmt för att spela, så vi provade den inte. Men jag tycker inte att man ska använda denna tennisbana i marknadsföringen då den knappast ens duger för medelmåttiga spelare.
Vår tvättmaskin läckte vatten och fick säkringarna att lösa ut under hela vistelsen. Trots reparatör och mycket välvilja från de rara värdarna tvättade vi för hand hela veckan. Jag kan spekulera i om inte stället generellt är lite eftersatt vad gäller underhåll, men i poolområdet och hela parken kring bostäderna var det hur som helst mycket fint och rent. Den närmaste staden Bucine är funktionell men ganska ocharmig.

Campitello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Campitello
Trerumslägenhet Quercia med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Campitello

Vår vistelse på Campitello var härlig, dock var den trådlösa internetförbindelsen mycket dålig. Inte en enda gång under veckan lyckades vi komma ut på nätet. Dessutom borde ägarna överväga att installera aircondition eller åtminstone en fläkt i taket.

Campitello
Rent och fint

Prydligt
Gästvänlighet

Helt i sin ordning
Placering

Bra
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Härlig pool med riktigt fin utsikt över markerna
Internet / Wi-Fi

Mycket dålig
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Campitello

Campitello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Campitello
Fyrrumslägenhet Vigneto med 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiska värdar

Precis hemkomna från ännu en tur till Toscana och ännu en erfarenhet med In-Italia. Toscana är och förblir fantastiskt - inte ens moln, blixtrar, regn och åska kan ändra på det faktum. In-Italia har under 10 år aldrig gjort oss besvikna. Bra beskrivningar, sammanhang mellan pris och kvalitet och perfekt service. Nu till själva semesterstället Campitello. Perfekt läge med kort avstånd till Montevarchi och Bucine samt rimlig körtid till både Arezzo, Siena, Monepulciano och Florens. Värdarna var i särklass service minded och gjorde allt för vårt välbefinnande. Det tog nästan ansvar för regnet och föreslog alternativa aktiviteter. :) Faciliteterna är bra men lite slitna, härunder både pool och tennisbana. Sistnämda var i övrigt gratis och användes flitigt. Lägenheten var stor och klokt inredd, terrassen rätt liten. Enda egentliga kritiken var städningen - framförallt av köket. Fläkten var väldigt fettig, bestik och grytor skitiga, vilket säkert berodde på att diskmaskinen inte fungerade som den skulle. Minimal kritik som inte ödelägger den totala upplevelsen av en trevlig resa och ett fint semesterställe.

Rekommendationer till andra gäster

Av många goda upplevelser vill vi framhäva restaurangen "Alla Corte di Bacco" som ligger i Ambra. denna besökte vi första gången vi bodde i Pietraviva. Den är absolut värd ett besök!

Campitello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Campitello
Trerumslägenhet Quercia med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester

Campitello
Rent och fint

Själva lägenheten hade mögel. Andra gäster vi talade med upplevde samma sak. Den behövde en huvudrengöring. Men det var et enda vi kan klaga på.
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Campitello
Trerumslägenhet Ippocastano med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig vecka på Campitello

Stället är ett härligt ställe när semestern ska vara lugn och avslappnande.
Vår lägenhet hade vad som behövdes och terrassen var stor med bra utsikt.

Rekommendationer till andra gäster

Vägen från Montevarchi är mycket brant och smal vid semesterbostaden.
Det är betydligt mer behagligt att köra via Bucine och ta vägen genom Perelli och komma till Campitello från det hållet.

Campitello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Campitello
Fyrrumslägenhet Vigneto med 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 5 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Familien Bang fra Solrød Strand bodde på Campitello i Bucine

När vi lämnade Campitello under sommaren 2010 var det med en tydlig förväntan att komma tillbaka.
Vi har nu varit där på en tidig höst i den vackra italienska sensommaren. Inte många andra hade samma idé, så vi hade hela Campitello för oss! Vi var 3 generationer - 2 barn, 2 föräldrar och 2 morföräldrar - så vi bodde i den största lägenheten (Vigneto) i en perfekt miljö och en vacker terrass med de mest magnifika vyer. Värd Stefano, som var ensam på fortet i början av veckan, var återigen vänlighet och hjälpsamhet själv och får en att känna sig både välkommen och användarvänlighet i Campitello.
Anläggningar på stället är bra och väl underhållna och den härliga poolen och grillplats är toppen. Från terrassen vi kunde följa vinodlare fältarbete och i övrigt inom rimligt köravstånd många attraktioner. En rundtur i närheten Chianti är mycket tillråda att besöka Radda och Greve med den fantastiska slakteri. Montepulciano är också ett måste vilja Arezzo, denna gång vi körde till slutet av eftermiddagen så att vi kunde njuta av staden tidigt på kvällen, där det finns mer lugn och trevlig kväll ljus.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Charlotte og familie fra Danmark boede på Campitello i Bucine

Vi hade en riktigt härlig vecka i Bucine, en mycket vänlig värd, super med tennisbana förutom poolen, bra stil i lägenheten.
Endast minus var de 2 terrasser knutna till vår lägenhet (tror jag det hette Olmo) sedan en var i en skunk söder, dvs. nästan för varmt hela dagen, vid denna tid på året, mycket liten och du inte har vyn, när du satt på den andra sidan, hade en mycket liten terrass intill uppfarten :-( flesta andra lägenheter har mycket bättre terrasser .
Vi rekommenderar platsen till andra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Villa Buoninsegna

Rapolano Terme, Toscana

San Jacopo

Reggello, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Agriturismo San Giorgio

Santa Luce, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Caselsa

Certaldo

search map