Agriturismo i Bucine i Toscana

Campitello Farmhouse

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Avkoppling, lugn och ro är garanterat i den stora trädgården och på solterrassen med solstolar och parasoller vid poolen. Vill du gärna vara mer aktiv så har du möjlighet för att hoppa på en cykel eller svettas på tennisbanan. Men du kan också ta bilen och köra runt bland områdets många spännande städer eller shoppa i storstaden Arezzo eller på den närliggande Prada Outlet.

Mitt i Toscana

Här är du mittemellan Arnodalen och Chianti. det är ca. 40 km till Siena, 50 km till Florens och 30 km till Arezzo. Närmaste stad är Bucine (ca. 2 km), var du hittar butiker, supermarket och matställen. På stället kan du köpa vin och olja och andra toskanska lantprodukter.

Läs mer om Campitello Farmhouse

Pool, tennis och grill

I den stora trädgården, omgiven av en frodig olivlund, finns poolen med solstolar och parasoll samt utsikt över vinmarkerna, tennisbanor och grillområde. Vid husen finns det också parkeringsplats och gemensamt tvätteri med tvättmaskin (mot betalning). Det hyrs även ut 4 mountain-bikes.

8 lägenheter med privat terrass

På gården finns 8 lägenheter och en liten reception. Lägenheterna är fint inredda med traditionell toskansk stil, dock är köket och badrummen inredda mer modernt. Varje uppehållsrum har öppen spis, i trädgården finns det gemensamma trädgårdsmöbler, så alla gäster kan sitta ute och njuta av ett glas vin eller en måltid under öppen himmel.

L√§genheterna på Campitello Farmhouse

Tvårumslägenhet Ulivo med 4 sovplatser

ligger på första våningen och är ca. 50 m². Lägenheten består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och öppen spis med matrum, som har utgång till egen terrass, litet kök, sovrum med dubbelsäng och utgång till terrass och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Leccio med 4 sovplatser

ligger på första våningen och är ca. 60 m². Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis samt matbord, litet kök, rymligt sovrum med dubbelsäng, rymligt sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Både framför och bakom huset finns det plats med bord och stolar i den stora trädgården.

Trerumslägenhet Ippocastano med 6 sovplatser

ligger på andra våningen och är ca. 80 m². Lägenheten består av kök (med diskmaskin), uppehållsrum med öppen spis och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. I trädgården finns det eget bord och stolar.

Trerumslägenhet Quercia med 6 sovplatser

ligger på andra våningen och är ca. 95 m². Lägenheten består av kök med diskmaskin, enormt uppehållsrum med öppen spis och dubbel bäddsoffa samt matbord, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och badkar. Både framför och bakom huset finns det plats med bord och stolar i den stora trädgården.

Fyrrumslägenhet Vigneto med 7 sovplatser

ligger på första våningen och är ca. 85 m². Lägenheten består av kök med diskmaskin, uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa samt matbord, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom tillgång till egen terrass med bord och stolar med utgång från uppehållsrummet till terrassen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map