Agriturismo i Bucine i Toscana

Agriturismo Le Mura

 
Agriturismo Le Mura är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Le Mura är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bucine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Le Mura ligger 400 m.ö.h. bland Ambra dalens kullar omkring 3 km från Bucine, var du finner närmaste inköpsmöjligheter. Du bor här rätt centralt i Toscana då det är omkring 25 km till Arezzo, 35 km till Siena och 55 km till Florens.

Här på gården produceras en strålande olivolja och ett utmärkt rödvin (Chianti D.O.C.). Stämningen är lantlig, men inte utan komfort. Utöver den fina poolen på 7 x 14 meter, finns här en liten reception var du kan smaka och köpa gårdens egna produkter. Här finns även parkeringsplats, gemensam grill och tvättmaskin för fritt bruk. Här kan barnen springa runt fritt medan du njuter av ett glas vin eller går en promenad mellan vinmarker och träd.

Läs mer om Agriturismo Le Mura

Ägarna har inrett lägenheterna så rustikt som de själva tycker det ska vara på landet. Här finns gott om plats inomhus och ännu bättre utomhus. De gamla bondhusen med de större lägenheterna, var gästerna bor, ligger på en utsiktsplats. De tre tvårumslägenheterna är resultatet av hönshusen och trots att de inte har samma utsikt från dörren, råder alla över egen trädgårdsplats med bord och stolar.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Le Mura

Dölj texten
 
 
search map