Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bucine är en liten charmerande stad belägen mellan Florens, Arezzo och Siena, vars Medeltidsborg byggdes så man kunde få kontroll över Ambradalen och skydda den strategiskt viktiga handelsvägen mellan Valdarno och Siena. Staden är belägen 207 m.ö.h. och har ca. 9.000 invånare.

När man besöker Bucine är det värt besöket att se tavlan: Madonna delle Grazie, som hänger till vänster om altaret i kyrkan Chiesa dei SS. Apollinare och borgen Galatrona. Under ett besök i Bucine kommer man snabbt fram till varför Toscana är känt för sin goda och avslappande livsstil.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Begivenheter

- I staden hålls årligt Festa di Primavera sist i april, som är ett gastronomiskt arrangemang var det utöver att man kan smaka olika rätter, hålls teaterföreställningar, musikinslag och andra föreställningar.
- Mitt i juli hålls det Festa della vecchia battitura di grano i Bucine, var man firar de urgamla tröskmetoder av vete. Detta föregår med en parad av bl.a. gamla lantbruksmaskiner. Det är dessutom möjligt att smaka lokala produkter och få ett glas vin.
- Medio september hålls det Festa e Fiera San Salvatore, som är en rad mindre arrangemang til heder och ära för bland annat polentan, vin och anonyma författare, hålls turneringsr i lokals kortspel, koncerter under öppen himmel och dans på stadens torg, m.m.
- Det hålls dessutom marknadsdag varje onsdag i Bucine.

Läs mer om Bucine

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

search map