Omdömen från Podere Torremozza

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere Torremozza

Läs personliga omdömen av Podere Torremozza som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Torremozza. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vi älskar Torremozza

Det är 3:e gången som vi håller vår semester på Torremozza, och vi är nu overtygade om att det är eet av det härligaste ställen som är i Toscana.
Värdarna är hjälpsamma och gästfria och får oss att känna oss som hemma
Det ren och fräscht och lägenheterna är fint inredda
Utsikt från både huset och poolen är fantastiskt vacker
När man kommer stan så är detta verkligen det perfekta stället för att vara ner ocg hitta lugnet

Borselli som semester-destination

Podere Torremozza
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere Torremozza
Trerumslägenhet Quercia med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt avslappnande semester

Vi hade en praktfull vecka och även om Torremozza ligger långt ute på landet, så var det perfekt också med 3 barn. Vi njöt vid poolen, gick turer varje dag till Borselli (3 km varje väg) - det går uppför på dit vägen, men självklart nedför på vägen hem. :) Det finns inget speciellt i Borselli. Vi drack en kaffe, åt en glass i baren/supermarknaden.

Borselli som semester-destination

Podere Torremozza
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere Torremozza
Trerumslägenhet Quercia med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

I receptionen.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Det vackraste och mest romantiska lantställe man kan tänka sig

Min man och jag åkte hit för att fira vårt bröllop en helg med den närmaste familjen och vännerna. Vi hade hyrt hela stället och också bokat husets kockar till att laga brölloppssmiddagen och frukosten till alla. Stället och värdarna levde upp till våra förväntningar 100%. Podere Torremozza är helt klart det vackraste stället, med fina lägenheter, obeskrivlig utsikt, trevliga värdar och inte minst spännande mat. Det är helt säkert ett ställe som skall upplevas, om man är i bröllopshumör eller ej. Vi kommer i varje fall själv resa tillbaka igen.

( Och förresten grusvägen dit är kanske lite brant, meeeen det kan man klara om man bara kör lite lugnt)

Rekommendationer till andra gäster

Allt vad du behöver veta kan värdarna garanterat hjälpa dig med.
Längre upp på berget i nästa stad ligger en utmärkt restaurang, där vi alla hade en trevlig första kväll.
I grannstaden på väg ned från berget ligger Italiens bästa glass, om man liksom jag, är helt galen i glass.

Vinmarker och olivlundar med vackra vandringsleder är lätta att hitta eftersom stället är omringat av dem. Turen till Firenze tar också bara 30 minuter.

Podere Torremozza
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere Torremozza
Hela huset 16/22 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det skall inte vara för internettet att man åker dit för, det fungerar, men eftersom vi är väldigt långt utanför en stad är det VÄLDIGT långsamt.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Pool området är snyggt och läckert, tyvärr var det en massa flugor när vi var där, eftersom det hade regnat dagen innan.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 18 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe för lata dagar

När vi äntligen kom ner till huset efter någon kilometer på en riktigt dålig skogsväg blev vi positivt överraskade. Vi blev väl välkomnade av personalen och lägenheterna var toppe. Det var rent och snyggt både inne och ute. Poolområdet var fint och blev flitigt utnyttjat. Suzanna och Cheryl var väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Vi beställde middag två dagar, detta var hemmalagad mat som var god, men inga stora kulinariska upplevelser.

Rekommendationer till andra gäster

Var förberedd på en väldigt dålig väg de sista kilometrarna. Internetuppkopplingen var bra i receptionen.

Podere Torremozza
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Ansträngande väg ner till huset betyder fantastiskt läge.
 
Själva boendet på Podere Torremozza
Trerumslägenheten Castagno med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Bra tillgång i receptionen, borde vara enkelt för ägarna att förse även lägenheterna med nät.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 6 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe!

Huset ligger helt för sig självt, mycket lugn och stilla plats. Om man är ute efter en avkopplande semester är detta helt rätt ställe!
Det finns dock varken internet eller TV, och täckningen för mobiltelefon är mycket dålig. Vi hade med en 3-telefon och den fungerade inte förrän man kom upp på toppen av berget. Beskrivningen att vägen ner till huset är liten är korrekt, och den är MYCKET brant, men annars är allt mycket bra och tillfredsställande.

Podere Torremozza
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere Torremozza
Tvårumslägenhet Nido med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe men

Väl hemma efter en trevlig resa till Torremozza. Det var aboslut det bäst belägna Agriturismo vi besökt i Toscana. Om man gillar lugn och ro och att slappa vid ett härligt poolområde är Torremozza rätt ställe.

Värdarna är vänliga och tillmötesgående, talar engelska och allt fungerar bra.

Det negativa (och anledningen till att vi inte ger Torremozza fler stjärnor) är att de sista 2,5 km INTE är en grusväg, utan snarare en jordväg. Mycket oframkomlig och det finns en del bilar på marknaden som jag inte skulle vilja tvinga ut på den här vägen.

Enligt hemsidan ska det finnas internet. Det är en sanning med modifikation. Visst finns det internet, en USB-internetsticka (som ska delas av alla gäster) med otroligt dålig hastighet. Man kan inte räkna med att man ska kunna arbeta, kolla internetbanken etc. via hotellets internet.

Allt sammantaget en superhärlig semester och ett ställe vi gärna besöker igen.

Podere Torremozza
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere Torremozza
Trerumslägenheten Castagno med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert och lugnt beläget

Fint renoverat och vackert beläget lantställe. Precis som vi hade önskat oss. Och en härlig stor pool som rengjordes varje morgon. Vi bodde i lägenheten Castagno, som har 2 bra sovrum, och som ett extra plus - 2 badrum. Det var enkelt att hitta till och från Torremoza för det var skyltat bra. Men jag måste säga att vi var glada att vi hade vår jeep, och den fick sig en ordentlig utmaning på den ojämna vägen till och från Torremozza!! Detta bör man alltså vara förberedd på eftersom det blir ju en del körningar när man ska ut på utflykter eller för att äta/handla - och på kvällen när det är mörkt...

Fina terrasser och möjlighet till frukost (mot betalning). Gemensam middag på onsdagar (om det är tillräcklig uppslutning). Det var det tyvärr inte i år, men man kan läsa i gästboken att det är något som brukar vara uppskattat. Köksutrustningen är lite knapp, men delägaren Suzanne sa att vi kunde låna det vi behövde i det gemensamma köket.

Det finns både sänglinne, handdukar och kökshanddukar, så det behöver man inte ta med, och det är fint att städning ingår i hyran! Mycket trevligt gemensamt rum där man kan göra sig en espresso eller kaffe latte (man lägger 1 Euro i en skål).

Det var dålig internetuppkoppling även med 4G.
Personalen på stället (engelsk) är mycket rar och tillmötesgående.
Verkligen värt att besöka igen.

Rekommendationer till andra gäster

Fantastiska shoppingmöjligheter vid outleten "The Mall" som ligger vid rondellen i Regello (15km därifrån). Om vi hade vetat om detta tidigare i veckan hade vi säkert kört dit igen. Prada, Gucci, Giorgio Armani, Diesel, Miss Sixty, skor - you name it! Stora fina affärer - allt till halva priset. Så populärt att bussar med japaner vallfärdade dit.

Frescobaldi Vino ligger på vägen från Borselli ner till Pontassieve, och det är verkligen värt ett besök!
I Lucca är det musikfestival hela juli månad. Allt från Bryan Adams till Earth Wind and Fire.
Firenze är ju ett måste att besöka, men San Gigminano och Montepulciano är också vackra städer.

Podere Torremozza
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere Torremozza
Trerumslägenheten Castagno med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Agriturismo Antico Fio

Poppi, Toscana

I Veroni

Pontassieve, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Populärt i Toscana

search map