Omdömen från Podere Varlunga

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere Varlunga

Läs personliga omdömen av Podere Varlunga som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Varlunga. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt!

Huset är mycket fint, välstädat och fräscht, med klassiska möbler och gott om bra köksutrustning, fräsch tvättstuga. Vi var två familjer som hyrde huset ihop och det finns gott om utrymme. Man kan dela upp sig på varsin våning, då de har 2 sovrum och badrum var. Huset ligger omgärdat av fantastiska berg och milsvid utsikt, i ett lungt och ostört läge utan grannar nära inpå. Jättefin trädgård med blommor och pinigisbord samt pool som sköts om av ägarna tidigt om morgnarna. Vi saknade ingenting, förutom möjligtvis lite bättre köksknivar :)

Borgo alla Collina som semester-destination

Huset ligger enskilt men 4 minuters promenad från byn som har ett fik, en deliaffär och en lekplats för barn. Trevliga och hjälpsamma boende i byn. I närheten finns Poppi med större utbud av affärer och mat samt bra restauranger och caféer. Besök gamla Poppi och slottet! I Bibbiena finns ännu mer mataffärer och restauranger. Nära till Florence, The Mall, Chainti (men dit åker man på småvägar genom bergen, så varning för åksjuka, flera av oss blev åksjuka för första gången någonsin här).

Podere Varlunga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Varlunga
Villa med 8/9 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn

En del av Paradiset i Toscana

Podere Varlunga är ett fantastiskt flott hus, området är lika fantastiskt och fredligt. Allt är 100% i ordning här och det finns allt som hjärtat kan behaga. En mycket vackert anlagd pool, so liksom befinner sig över huset, så att man också kan njuta av den fantastiska utsikten över dalen från poolen. Värdparet är mycket gästfria, de kom till huset tillsammans med oss (det är svårt att hitta vägen ner till huset). De hade med sig välkomstgåvor till oss, mycket trevligt. I övrigt såg vi inte dem förrän vid hemresan, bortsätt från att värden kommer varje morgon vid 6.30 och rensar poolen. Stället är inte överfullt av turister, så det är det äkta Italien man får här i Borgo alla Collina. Ett bra tips på restaurang är ett ställe ca 5 km bort i Poppo, som heter Osteria il Porto Vitto - fantastisk mat till mycket rimliga priser. På vägen upp till borgen, ligger det också en pizzeria som absolut bör besökas - de har allt och det är billigt. Allt i allt kan huset och området endast rekommenderas med 5 stjärnor. Vi har använt In-Italia flera gånger som vår reseparter och det fungerar alltid 100% som det ska, ett sällskap som har kolla på sakerna, och håller vad de lovar. Vi kan varmt rekommendera In-Italia, det är service från början till slut.

Rekommendationer till andra gäster

I Poppi finns det riktigt många bra restauranger, bl.a. Osteria Ottimo Vitto, i den närliggande staden Bibbiena som ligger ca 5 km från Poppi finns det ett stort shoppingcenter med bl.a. en stor COOP. Därutöver kan Arezzo rekommenderas.

Podere Varlunga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Varlunga
Villa med 8/9 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Anders og familie fra Viborg boede på Podere Varlunga i Borgo alla Collina

Bra boende! Allt var 100% rätt.
Värdar, som var riktigt nice, tog emot oss vid ankomsten och mannen kom också varje morgon före kl. 9 att rengöra poolen och vattna blommorna. Annars hade vi huset helt för oss själva, som var riktigt nice. Poolen var vacker med en fantastisk utsikt. Huset är bla. bärande myggegardiner i alla fönster, barnsäng och stol, golv fläkt (fläkt). Du kan dricka kranvatten eftersom de har lämnat vattenröret med ett kolfilter. Det fanns också en bra grill på terrassen så vi kunde grilla några kvällar (ta eventuellt. Även vissa kryddor). Kom ihåg att ta med några soppåsar som du själv måste se till att ditt avfall kommer upp till vägen
När det gäller. Restauranger kan vi klart rekommendera en pizzeria i Poppi på vägen upp till gamla stan, är det rätt om att korsa floden i första 180 graders sväng. Bra service, mysiga och god mat och även ganska billigt.
Vi kan definitivt rekommendera en vistelse av denna villa.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map