Villa i Borgo alla Collina i Toscana

Podere Varlunga

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Podere Varlunga ligger uppe på en höjd i Casentinodalen, öster om Florens med en underbar utsikt över landskapet. På en platå i trädgården ligger den sköna poolen (på 10 x 5 m) med solstolar och parasoller. Den perfekta platsen att vila ut på och få lite sol på näsan.

Med eller utan barn

Denna självständiga villan passar både familjer med och utan barn som längtar efter en lugn och skön semester, om du bortser från kyrkklockorna i Borgo alla Collina, som ringer dagligen till gudstjänst, en gång på morgonen och en gång på eftermiddagen.

Läs mer om Podere Varlunga

Inköpsmöjligheter inom 5 km

Det är begränsade inköpsmöjligheter i den lilla landsortsbyn Borgo alla Collina, som ligger ca 500 m upp från huset via en grusväg. Lite mer utval finns det i Castel San Niccolò (ca. 3 km) och ännu mer i Poppi (ca. 5 km).

Antik toskansk stil

Huset är inrett i antik, toskansk stil och har terrass, där du kan sitta och äta, samt tvättmaskinens plats. Den är på ca. 145 m² och i två etager. På första våningen så finns matrum/vardagsrum med kamin och kök med diskmaskin. Några steg upp ligger en liten korridor, två sovrum med dubbelsäng och ett litet badrum med WC och dusch. På andra våningen är där ytterligare två sovrum med dubbelsäng, ett loft med enkelsäng och badrum med WC och dusch.

Huset är utrustat med diskmaskin, tvättmaskin, sat-TV, ugn, mikro, DVD spelare, kaffekokare, srykfaciliteter, 2 fläktar, myggnät, bortennis, 2 cyklar och wi-fi.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map