Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

För att komma in i byn kör du genom den gamla medeltidsborgen Castello di Borgo alla Collina och i centrum av byn hittar du kyrkan Chiesa di San Donato.

Byns historia går långt tillbaka i tiden, och byn var självständig ända till slutet av 1700- talet, då den kom under Castel San Niccolò kommun, vilket den fortsatt tillhör idag.

Själva Castel San Niccolò stad ligger 3 km bort och där hittar du en del affärer, några restauranger och ett apotek. I Poppi, ca 5 km bort har du ett större urval av affärer och restauranger.

Karta över Borgo alla Collina

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över byn, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell eller semeterlägenhet i Borgo alla Collina?

Det stora urvalet på fler än 1800 handplockade semesterbostäder i Italien, som du hittar här hos In-Italia, inkluderar många olika villor, hotell och semesterlägenheter i Toscana.

Använd sökmotorn här ovan, för att få en överblick över de semesterbostäder som finns tillgängliga i och runt omkring Borgo alla Collina. Du kan också använda filterfunktionen, om du redan vet vilken typ av bostad du söker.

Ska du på semester tillsammans med många personer, som t.ex. flera generationer eller en stor grupp vänner? Då kan vi varmt rekommendera er att hyra en hel villa i Toscana. I vårt urval hittar du både villor med egen pool, som passar barnfamiljer, och andra villor som är bättre lämpade till vuxna resenärer som prioriterar kvalitet och ett perfekt läge. Du kan också överväga att spendera semestern på en agriturismo i Toscana - ett sätt att komma nära vardagslivet på exempelvis en toscansk vingård.

Har du frågor om de olika bostadstyperna, eller vill ha hjälp med att hitta helt rätt val, är du naturligtvis varmt välkommen att ringa oss - vi sitter redo med en massa tips och goda råd.

Flygplatser och transport

Vill du flyga till Borgo alla Collina, ligger Florens flygplats närmast. Denna flygplats betjänas av lågprisbolaget Vueling, samt ett brett urval traditionella flygbolag, som Airfrance, Lufthansa och KLM, med rutter till stora delar av övriga Europa - däribland Sverige och Danmark. 

Urvalet av flygavgångar till de olika italienska flygplatserna varierar från säsong till säsong, och därför rekommenderar vi att du kontrollerar aktuell information i sökmotorn här på In-Italia. Här är det dessutom lätt att hitta det bästa priset på de flygavgångar som passar till din semester. 

Det finns ingen tågstation i Borgo alla Collina, men däremot går det flera gånger dagligen bussar till andra städer i området. Du kan alltså komma till och från byn med offentlig transport, men vi rekommenderar ändå att ha en hyrbil, för att slippa anpassa sig efter tidtabeller när utflykter ska planeras. I de flesta fall, är det mest praktiskt att boka en hyrbil på Florens flygplats, redan hemifrån, så står den redo och väntar på dig när du anländer.

Läs mer om Borgo alla Collina

Utflykter

Ska du handla mat, kommer du förr eller senare att komma till Poppi, men staden är värd att besöka av fler anledningar än bara dess matbutik. Här finns många restauranger och ett intressant historiskt centrum.

Du befinner dig i ett område, som är rikt på många gamla kyrkor, borgar och villor, vilka du kan spendera lång tid på att utforska. Alla de idylliska medeltidsstäderna på baktoppar, kompletteras av vacker natur, som kan upplevas på vandrings- och cykelturer. Åk till exempel till Parco Nazionale delle Foreste Casentinesi, som har långa stigsystem, och där du också kan besöka Camaldoliklostret.

På det hela taget, finns det här i Casentinodalen, nästan oändliga möjligheter för dig, som önskar att ha en aktiv semester i Toscana, med allt från trekking, ridning, mounatinbiking, paragliding och simning.

Lokala länkar

Du kan läsa mer om byn på dess officiella hemsida här

Dölj texten
 
 
search map