Omdömen från Il Casale Etrusco

 
Il Casale Etrusco är inte tillgänglig i dagsläget
Il Casale Etrusco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bolgheri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Casale Etrusco

Läs personliga omdömen av Il Casale Etrusco som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Casale Etrusco. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Robert med vänner från Örebro i Sverige bodde på Il Casale Etrusco i Bolgheri från den 16. till den 23. september 2006.

Resan gick bra för det mesta. Tack. Vi var nöjda med Era boställen, priserna och standarten var helt OK. Avstånden till bättre badstränder - mindre bra, bilen är ett måste om man vill besöka spänande severdigheter som ligger kring platser där vi bodde dvs. Marina di Massa, Donoratico, och Piano dei Castani. I det sist nämnda niuter man med utsikten över bergen men det är långt till afärer och restauranger. tack och lov att husets värdinam lågar god mat är är mkt. trevlig.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Ann-Louise med familj från Landskrona i Sverige bodde på Il Casale Etrusco i Bolgheri från den 18. till den 25. september 2006.

Vi blev verkligen positivt överraskade när vi kom fram. Lägenheten var jätte fin. Rent och fräscht. Trevlig personal. Vi körde runt och upplevde den fantastiska naturen.
Men en bil är ett måste, för avstånden är längre än man tror. Det är inte direkt runt hörnet utan man får verkligen köra runt & över massor med berg. Men bara det är fantastiskt. Utsikten över alla oliv- och vin odlingar går inte att beskriva Den måste upplevas. Tyvärr blev vår resa lite kortare än vi tänkt oss, på grund av problem på jobbet. Men en resa till Italien är verkligen att rekommendera.
Tack för er fina service (framför allt ett stort TACK till Pia Erlandsson) som verkligen hjälpt Oss.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Tommy med familj från Stockholm i Sverige bodde på Il Casale Etrusco i Bolgheri från den 5. till den 12. augusti 2006.

Det var ett av de finaste områden man kan finna i Toscana. De omgivande
vyerna är fantastiska. Bara att bo granne med vingårdar som Sassicaia och
Ornelaia. Ta gärna en tur upp till de små byarna och städerna i närheten,
Bolgheri och Castangeto.
Köp vin och olivolja från lokala producenter.
Boendet på Casale Etrusco var välordnat, rent och snyggt. Nyrenoverat sedan
ett par år. Dock ej air-condition. Stället hade dock en swimingpool. Perfekt
för våra små barnbarn. I staden Doronatico fanns allt vi behövde för att
klara självhushållet samt några restauranger när vi inte ville laga mat
själva. Missa inte "Sagra de pesche". Matfest och Tivoli i Folkets Park. Hit
går alla för att äta fisk och skaldjur. Pengarna går till lokala
idrottsföreningar. Utanför Doronatico finns långa sandstränder med bra
vatten.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2006
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 5 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map