Agriturismo i Bolgheri i Toscana

Il Casale Etrusco

 
Il Casale Etrusco är inte tillgänglig i dagsläget
Il Casale Etrusco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bolgheri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Casale Etrusco är ett gammalt lantställe som renoverades upp för att ta emot semesterfirare från när och fjärran. Utgångspunkten för utflykter till både stränderna vid kusten och inåt landet är utmärkt.

Lantställe med god plats

På stället finns det 26 lägenheter fördelade i två större byggnader och ett mindre hus. De tre husen ligger omkring en liten plats med småsten. Alla lägenheter är renoverade och möblerade helt enligt de toskanska traditionerna. I trädgården finns det bord och stolar så man kan sitta ute och äta. Har barnen spring i benen finns det gott om plats att leka på.

Läs mer om Il Casale Etrusco

Nära strand och vinstad

Gården ligger endast 3,5 km från stranden och ca. 8 km från den lilla och bland vinälskare så kända och uppskattade staden Bolgheri. Till Donoratico är det endast 2 km. Il Casale Etrusco ligger på en slätt och området är utmärkt för cykelturer. En större väg går 150 meter från gården och det kan därför förekomma trafikbuller.

Faciliteter

Vid huvudbyggnaden finns reception, pool (badmössa är obligatoriksk), parkeringsplats, liten lekplats för de små och grill. I Donoratico finns butiker, supermarket, läkare, apotek etc. Alla lägenheter är utrustade med satellit-TV, kassafack och trädgårdsmöbler. Det finns trådlöst internet i närheten av receptionen men inte i lägenheterna.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Il Casale Etrusco

Läs personliga omdömen av Il Casale Etrusco som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Casale Etrusco. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Il Casale Etrusco

Ok ställe i fint område

Härligt område, men en något sliten lägenhet. OK storlek på lägenheten, bra plats på sovrummet och stort badrum. Men många småsaker drog ned helhetsintrycket. För det första strulade vi med wi-fi tillgången över längre tid. De anställda fick ordnat det till slut. Annars var det många ljus och strömbrytare som inte fungerade i lägenheten. Utomhusbelysningen fungerade heller inte. Köket var också dåligt städat samt fattades tändare till gasspisen. Sängarna var förhållandevis hårda, så pass att man kände fjädringen igenom madrassen. Lite stök om natten, men på dagtid vid poolen hör man motorvägen sidan om stället. Annars väldigt fina omgivningar runt om! Fina jogging/vandringsmöjligheter och många små, fina platser i närheten. För barnfamiljer må det vara perfekt, då det är nära strand och en stor "nöjespark".

Läs mer

Bra serivice

Bra service och information före och under vår semester. Då vi ankom först klockan 2 på natten, hade de satt upp välkomstlappar till oss med information om lägenheten. Ren och fin lägenhet. Området hölls mycket rent. Vi saknade byte av handdukar mitt i veckan. Stället och området kan klart rekommenderas.

Läs mer

Familjesemester med vänner

Trevlig lägenheter, rent och snyggt. Snyggt anlagt uteområde med blommor, trädgård, pool och grillplats. Minus var de väldigt hårda sängarna och dåliga kuddar. Lite avsaknad av utrustning i någon av lägenheterna, spis som inte fungerade och glödlampor som inte byttes ut - ordnades heller inte trots att vi anmärkte på det.

Läs mer

Annelie med familj från Umeå i Sverige bodde på Il Casale Etrusco i Bolgheri från den 5. till den 12. september 2009.

Hej Katarina! Vi är mycket nöjda med vår Italienresa. Boendet var utmärkt och bemötandet likaså. Vi upptäckte då vi kom dit att Toscanas största nöjespark, Cavallino Matto finns i Marina di Castagneto (mindre än 1 mil från Il Casale Etrusco där vi bodde). Dystert betalade jag de de i mitt tycke dyra biljetterna. Glatt överraskad blev jag när det visade sej att alla åkattraktionerna var gratis (plånboken upp bara för förfriskningar, lotterier odyl). Ungarna blev skvatt galna och åkte och åkte och åkte!

Läs mer

Robert med vänner från Örebro i Sverige bodde på Il Casale Etrusco i Bolgheri från den 16. till den 23. september 2006.

Resan gick bra för det mesta. Tack. Vi var nöjda med Era boställen, priserna och standarten var helt OK. Avstånden till bättre badstränder - mindre bra, bilen är ett måste om man vill besöka spänande severdigheter som ligger kring platser där vi bodde dvs. Marina di Massa, Donoratico, och Piano dei Castani. I det sist nämnda niuter man med utsikten över bergen men det är långt till afärer och restauranger. tack och lov att husets värdinam lågar god mat är är mkt. trevlig.

Läs mer

Ann-Louise med familj från Landskrona i Sverige bodde på Il Casale Etrusco i Bolgheri från den 18. till den 25. september 2006.

Vi blev verkligen positivt överraskade när vi kom fram. Lägenheten var jätte fin. Rent och fräscht. Trevlig personal. Vi körde runt och upplevde den fantastiska naturen.
Men en bil är ett måste, för avstånden är längre än man tror. Det är inte direkt runt hörnet utan man får verkligen köra runt & över massor med berg. Men bara det är fantastiskt. Utsikten över alla oliv- och vin odlingar går inte att beskriva Den måste upplevas. Tyvärr blev vår resa lite kortare än vi tänkt oss, på grund av problem på jobbet. Men en resa till Italien är verkligen att rekommendera.
Tack för er fina service (framför allt ett stort TACK till Pia Erlandsson) som verkligen hjälpt Oss.

Läs mer
 
search map