Agriturismo i Bolgheri i Toscana

Il Casale Etrusco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Casale Etrusco är ett gammalt lantställe som renoverades upp för att ta emot semesterfirare från när och fjärran. Utgångspunkten för utflykter till både stränderna vid kusten och inått landet är utmärkt.

Lantställe med god plats

På stället finns det 26 lägenheter fördelade i två större byggnader och ett mindre hus. De tre husen ligger omkring en liten plats med småsten. Alla lägenheter är renoverade och möblerade helt efter de toscanska traditionerna. I trädgården finns det bord och stolar så man kan sitta ute och äta. Har barnen spring i benen finns det god plats att leka på.

Läs mer om Il Casale Etrusco

Nära strand och vinstad

Gården ligger endast 3,5 km från stranden och ca. 8 km från den lilla och bland vinälskare så kända och uppskattade staden Bolgheri. Till Donoratico är det endast 2 km. Il Casale Etrusco ligger på en slätt och området är utmärkt för cykelturer. En större väg går 150 meter från gården och det kan därför förekomma trafikbuller.

Faciliteter

Vid huvudbyggnaden finns reception, pool (badmössa är obligatoriksk), parkeringsplats, liten lekplats för de små och grill. I Donoratico finns butiker, supermarket, läkare, apotek etc. Alla lägenheter är utrustade med satellit-TV, förvaringsbox och trädgårdsmöbler. Det finns trådlöst internet i närheten av receptionen men inte i lägenheterna.

Lägenheterna på Il Casale Etrusco

Tvårumslägenhet Casetta med 2 sovplatser

Litet självständigt hus med alla rum på 1:a våningen. Huset består av uppehållsrum med kokvrå med ugn och öppen spis, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Huset ligger precis framför huvudbyggnaden.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå (någon med ugn), sovrum med dubbelsäng samt eget badrum. Lägenheterna ligger på 1:a eller 2:a vånigen.

Tvårumslägenhet med 6 sovplatser

Lägenheterna av denna typ ligger alla på 2:a våningen. De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå (någon med ugn), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. En spiraltrappa leder upp till loftet på övre våningen var det finns en dubbelsäng.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå (någon med ugn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. De ligger på 1:a eller 2:a våningen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Borgo Guglielmo

Cecina Mare, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

Rekommendationer till dig

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo

Le Colombelline

Montepulciano

search map