Agriturismo i Bolgheri i Toscana

Il Casale Etrusco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Casale Etrusco är ett gammalt lantställe som renoverades upp för att ta emot semesterfirare från när och fjärran. Utgångspunkten för utflykter till både stränderna vid kusten och inåt landet är utmärkt.

Lantställe med god plats

På stället finns det 26 lägenheter fördelade i två större byggnader och ett mindre hus. De tre husen ligger omkring en liten plats med småsten. Alla lägenheter är renoverade och möblerade helt enligt de toskanska traditionerna. I trädgården finns det bord och stolar så man kan sitta ute och äta. Har barnen spring i benen finns det gott om plats att leka på.

Läs mer om Il Casale Etrusco

Nära strand och vinstad

Gården ligger endast 3,5 km från stranden och ca. 8 km från den lilla och bland vinälskare så kända och uppskattade staden Bolgheri. Till Donoratico är det endast 2 km. Il Casale Etrusco ligger på en slätt och området är utmärkt för cykelturer. En större väg går 150 meter från gården och det kan därför förekomma trafikbuller.

Faciliteter

Vid huvudbyggnaden finns reception, pool (badmössa är obligatoriksk), parkeringsplats, liten lekplats för de små och grill. I Donoratico finns butiker, supermarket, läkare, apotek etc. Alla lägenheter är utrustade med satellit-TV, kassafack och trädgårdsmöbler. Det finns trådlöst internet i närheten av receptionen men inte i lägenheterna.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map