Biluthyrning i Toscana

Biluthyrning i Toscana
 

Hämtar innehåll

Beställ en billig hyrbil i Toscana inkl. fri kilomter, lovpliktiga försäkringar och utan självriskt genom vårt specialavtal med Maggiore Rent biluthyrning, som är det ledande biluthyrningsbolaget i Italien. 

Jämför priser på bilhyra

Sök billiga priser online på hyrbilar i hela Italien. Du hittar du billigaste priserna online, och kan i sökmaskinen jämföra priser på alla typer av hyrbilar som kan avhämtar i de större städerna och på flygplatserna i Toscana.

>>> Klicka här för information om biluthyrning i Italien.

Alla priser uppdateras real-time, så du kan alltid vara säker på att du får det bästa erbjudandet. 

Maggiore biluthyrning i Toscana

För att hitta de billigaste priserna och de bästa förhållandena på hyrbilar i Italien, har vi på In-Italia ingått ett samarbete med Maggiore Rent biluthyrning. Maggiore är en privat firma, som har varit på marknaden för biluthyrning i Italien i många år. Maggiore är kända för sin goda service, och inte minst för att ha hyrbilar av hög kvalitet till ett bra pris.

- God service och hög kvalitet

- Fri kilometer

- Försäkring utan självrisk

- Stort nätverk av uthyrningsplatser i Italien

Detta är endast några av fördelarna med att beställa bil genom Maggiore.

>>> Läs mer om biluthyrning hos Maggiore Rent i Italien här

Flygplatser i Toscana

Ska du flyga till din semester i Toscana, kan du välja emellan många olika flyglatser. I själva regionen ligger två flygplatser, Pisa och Florens. Till Pisa flyger det direktflyg både från Sverige och Danmark, bland annat med Ryanair, SAS och Norwegian, medan du kan flyga till Florens med Vueling. På båda flygplatser hittar du ett stort urval biluthyrningsbolag, och naturligtvis också Maggiore biluthyrning som vi samarbetar med på In-Italia.

>>> Läs mer om resor till Toscana här

Andra flygplatser

Du kan också flyga till flygplatser som ligger i Toscanas grannregioner, och hyra din bil där. Några flygplatser vi kan rekommendera, dit det går många flyg från Norden, är Bologna flygplats, Roms flygplatser och Milanos flygplatser. Från dessa flygplatser är det mellan 1 till 4 timmars bilfärd till Toscana, beroende på var i regionen ditt semesterboende befinner sig.  

>>> Få mer information om flygplatserna i Toscana här

Information och tips till din semester i Toscana

Hos In-Italia är vi specialister på Toscana, och erbjuder det största utvalet handplockade semeserbostäder och hotell i regionen. Du kan läsa mer om denna spännande region, och inte minst om de många spännande sevärdheterna i området - vilka du lätt kan komma till med en hyrbil - på hemsidan. Har du behov av tips och råd inför din semester i Toscana, samt vill ha mer information om våra semesterbostäder är du alltid varm välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning.

>>> Läs mer, och få goda råd till en semester i Toscana här.

 
search map