Omdömen från Podere Le Macchie

 
Podere Le Macchie är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Le Macchie är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bibbiena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere Le Macchie

Läs personliga omdömen av Podere Le Macchie som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Le Macchie. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vidunderligt ställe

Jag kan inte göra annat än ge Podere Le Macchie mina varmaste rekommendationer. Vidunderligt lugnt läge, idealt för barnfamiljer, wifi fungerar, inredningen är smakfull, höns på gården, 10 minuters biltur till närmsta supermarknad.

Vi funderar redan nu på att återvända nästa år och hoppas att den rara familjen som äger huset får en massa gäster framöver - vi var nämligen de fösta som hyrde huset! :)

Podere Le Macchie
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Le Macchie
Villa med 8 sovplatser (225 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 5 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map