Villa i Bibbiena i Toscana

Podere Le Macchie

 
Podere Le Macchie är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Le Macchie är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bibbiena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Semestra i detta gamla landshus i sten, ca. 3 km utanför den charmerande landsbyn Poggio d'Ancona i Casentino-dalen. Gårdshuset har en lång och fascinerande historia då det tillhörde det närliggande Chitignano-slottet och den adliga Ubertinifamiljen. Dessutom passerar Via Romea precis bredvid - en berömd gammal stig som pilgrimmer gick till fots från Tyskland och de nordiska länderna för att komma fram till Rom.

Koppla av i hjärtat av naturparken

Spendera semestern i hjärtat av naturparken Foreste Casentinesi, långt bort från stadens stress och förorenade luft. Villan är omringad av en stor trädgård med vackra, höga fruktträd samt med poolen (9 x 4 m stor, 120 cm djup) som en naturlig samlingspunkt. Barnen kan ha kul på lekplatsen, samt hitta sin tävlingsinstinkt vid pingisbordet, på badmintonbanan eller på den lilla fotbollsplanen. Plocka färska grönsaker till middagen i trädgårdslandet, och slappna av till ljudet av källvattnet som droppar från den antika källan.

Bo nära Arezzo

Podere Le Macchie ligger i östra Toscana och kan nås via en 2 km lång väg genom skogen. Gör dina inköp i den närliggande landsbyn Subbiano (ca. 10 km), och besök den vackra kulturstaden Arezzo (ca. 20 km). Här finns det alltid något att göra för både stora och små, med ett rikt utbud av restauranger, caféer, eleganta butiker och kulturevenemang.

Tradition och komfort

Känn dig som hemma med mysiga och rustika möbler som passar de lantliga omgivningarna. Samtidigt har du tillgång till all möjlig slags modern bekvämlighet: gratis wi-fi, cd-spelare, hårfön, satellit-TV, barnstol, tvättmaskin, diskmaskin, och mycket mer. Ägarna har dessutom tagit hänsyn till att spara energi och har installerat solceller på taket. De två (!) köken är fullt utrustade med allt du behöver och lite till, och med hela fyra badrum slipper du att stå i kö. Samla hela familjen eller kompisgänget att njuta på semestern med hela 10 sovplatser fördelat på 5 sovrum.

Villan på Podere Le Macchie

Villa med 8 sovplatser (225 m²)

Villan mäter ca. 225 m² och är fördelad på tre våningar. På första våningen hittar du en möblerad veranda vid ingången, ett vardagsrum/matsal med öppen spis, soffor och TV, ett kök (utrustat med gasspis, kylskåp, frys, spis, diskmaskin, elektrisk kaffekokare, italiensk kaffemaskin, brödrost, blender och juicepress), två sovrum med dubbelsängar och badrum med dusch. På andra våningen (tillgänglig via utvändig trappa) finns ett stort vardagsrum med soffa, öppen spis, och parabol-TV, ett till kök, ett badrum med dusch och ett tvättrum med tvättmaskin och frys. Från vardagsrummet på andra våningen har du tillgång till ett dubbelrum på tredje våningen via en intern trappa. Observera att de två första våningarna är sammankopplade med en extern trappa.

 
 
search map