Agriturismo i Bibbiena i Toscana

Agriturismo Agricola Casentinese

 
Agriturismo Agricola Casentinese är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Agricola Casentinese är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bibbiena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På en höjd med fin utsikt och skön atmosfär finner man denna familjära bondgård. Det typiska toscanska lanthuset omges av 400 hektar mark med allt från grisar och hästar till kor och gäss. Dessutom befinner man sig i den stora Casentinodalen med vacker natur och spännande städer.

På själva gården finns det alla möjligheter för både avslappning och vara aktiv. Det finns en skön pool (18 x 9 m) med vacker utsikt, bar och läsrum, lekplats samt restaurang som serverar goda lokala rätter. Dessutom finns det möjligheter att ta en tur på cykel, fyrahjulad motorcykel eller på en hästrygg.

Läs mer om Agriturismo Agricola Casentinese

Det finns totalt 9 rum och 2 lägenheter på gården. Såväl rummen som lägenheterna är enkelt men rustikt inredda i klassisk toscansk stil. Det finns badrum med toalett och dusch medan lägenheterna dessutom har ett funktionellt kök.

Förutom naturupplevelser i Casentinodalen kan vi rekommendera utflykter till de spännande städerna Bibbiena, Poppi och den större staden i området, Arezzo där man finner ett stort urval av butiker, restauranger och andra nöjen.

Dölj texten
 
 
search map