Agriturismo i Bettolle i Toscana

Fattoria di Gratena

 
Fattoria di Gratena är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria di Gratena är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bettolle här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ta del av vardagslivet hos en berömd Chianti-vinproducent som exporterar sitt vin och smakfulla produkter till många nordeuropeiska länder. Fattoria di Gratena bjuder in dig till att spendera långa, soliga timmar - och att skingra tankarna - i det frodiga landskapet utanför kulturstaden Arezzo.

Lev det enkla livet på landet

Spendera semestern på en gård där vin- och oljeproduktion präglar landskapet runt omkring dig. Dela gården med ägarna, som också bor här och producerar sitt goda vin på stället. Utnyttja tillfället att be om en vin- och olivoljesmakprovning. Förvilla dig i det sexton hektar stora området, där vinrankor och nästan 2000 olivträd uppmuntrar till en vistelse med fokus på välmående och vila. Koppla av i trädgården på gården, i den vackra poolen på 5 x 10 meter (140 cm djup) som ser ut att sväva över trädtopparna. Hoppa på en av terrängcyklarna och andas in den friska doften av de toscanska kullarna på familjeturer längs landsvägen. Besök den lilla byn Pieve a Maiano som ligger knappt 4 km bort. Om du är på jakt efter butiker och restauranger är det bättre att köra till Arezzo (ca 15 km), vars arkitektoniska och kulturella verk är värda ett besök i sig själv, men där det breda utbudet av butiker och restauranger också kan tillfredsställa dina behov.

Lär känna det vackra Arezzo

Fattoria di Gratena ger dig inte bara möjligheten att andas in frisk luft, men också att göra många vackra kulturella upptäckter. Du har kanske drömt om Toscanas landskap med sina reliefer och konststäder, och trots att du är mitt uppe i det på Fattoria di Gratena, så har du ändå fördelen att bo i gröna omgivningar borta från den stressig turismen som råder i städerna. Här får du istället uppleva det äkta toscanska lantlivet. Dock kan vi varmt rekommendera en tur till Arezzo, en stad som är värd att upplevas: allt från Piero della Francescas mästerverk från renässansen till majestätiska kyrkor från medeltiden, Arezzo erbjuder kultur och historia som fascinerar entusiaster, medan andra nöjer sig med att shoppa i de många butikerna i staden. Och så får du såklart inte glömma att sätta dig ner vid ett av restaurangernas bord där de lokala specialiteterna med all säkerhet kommer få dig på fall.

Autentisk gård i Toscana

På Fattoria du Gratena kommer du glädjas över att hitta ett uttryck för landsbygdskaraktär, då stugorna är väldigt enkelt inredda med solida möbler. De moderna faciliteterna är sällsynta, och skiljer sig från ett hus till ett annat. Man kan säga att på Fattoria di Gratena lever du i direkt kontakt med naturen, och platsen bjuder in dig till en semester i enkelhet. Därmed är lägenheten Covo den enda med aircondition och Gratena den enda med ugn. Observera dock att alla hus har en privat möblerad terrass, och du har tillgång till ett tvättrum med tvättmaskin. Dessutom kan du koppla upp dit mot wi-fi. På platsen finns också möjligheten att hyra cyklar samt samlas kring grillen för en mysig familjemiddag.

Läs om lägenheterna på Fattoria di Gratena

 
 
search map