Hotell i Barga i Toscana

Renaissance Tuscany Il Ciocco Resort and Spa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

De imponerande bergen i norra Toscana har en helt unik dragningskraft hos de flesta naturälskare. Dels är utsikten fantastisk, men det råder också ett lugn och en ro som man inte hittar på många andra platser i Italien. Bergen norr om den härliga medeltida staden Lucca, är också hem för flera av de professionella cyklister, som precis här hittar de perfekta träningsförutsättningarna i förbindelse med både Giro d'italia och Tour de France. Så tillhör du de aktiva, och har starka ben, kommer du att stormtrivas. Föredrar du att vandra, är bergen också fyllda av vandringsleder i många olika svårighetsgrader, och du kan alltid finna en bra lokal restaurang i de små byarna som är utspridda över området.

Njut av lugnet och stillheten mitt i den imponerande naturen

Renaissance Tuscany Il Ciocco Resort & Spa är mycket smakfullt inrett, och ligger på en sluttning i dalen Valle de Serchio, inte långt från den trevliga medeltida staden Barga. Området är ett av de mest spännande i Toscana, och befinner sig mellan det man kallar de Apuanska Alperna (eller Marmorbergen) och den del av bergskedjan Apenninerna som förbinder Toscana med Emilia-Romagna. Stället är nästan en helt liten stad i sig själv, med en bra kombination av äldre och moderna byggnader. Själva området är på hela 600 hektar, och på grund av läget i bergen, rekommenderar vi starkt att du ankommer i bil. Väljer du att nyttja offentlig transport, ska du vara beredd på behöva ta en taxi när du ska iväg till ställen. Om du vill åka till Lucca, ska du beräkna en timme i bil, och om du vill till havet, ska du räkna med ytterligare en halvtimme (och ungefär samma tid till det spännande marmorbrottet Carrara).

Läs mer om Renaissance Tuscany Il Ciocco Resort and Spa

Bo i stilfulla omgivningar

På stället hittar du en bra restaurang, som serverar traditionella italienska rätter, och de kan du njuta av på terrassen under sommarsäsongen, eller om vädret inte tillåter det, inomhus i restaurangen. Om du vill ha en drink efter middagen, kan du slå dig ner i den trevliga baren, och vill du skämma bort dig själv ytterligare, har hotellet ett SPA med bland annat spabad, bastu och ångbad - och du kan också boka en mängd olika behandlingar. Du kan också njuta av livet vid utomhuspoolen, eller spela tennis om du får lust till det. På Renaissance Tuscany Il Ciocco Resort & Spa betalar alla gäster en obligatorisk resortavgift på 10 Euro per person och dag. Det är gratis Wi-Fi i de gemensamma utrymmena, men på grund av läget i bergen ska du vara beredd på att täckningen kan vara mycket begränsad.

Smakfullt inredda rum

Hotellet erbjuder totalt 180 rum i flera olika kategorier. De är alla smakfullt inredda i klassisk stil och är dominerade av naturens färger. Alla rum har Lufkonditionering, värme, satellit-TV, minibar och badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. De flesta rum har också kaffe- och tefaciliteter och några har balkong eller terrass. Det är möjligt att förvara värdesaker i ett kassaskåp i receptionen.

Läs om rummen på Renaissance Tuscany Il Ciocco Resort and Spa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map