Agriturismo i Barga i Toscana

Agriturismo i Cerretelli

 
Agriturismo i Cerretelli är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo i Cerretelli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Barga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo i Cerretelli ligger i Tiglio Basso, som uppriktigt sagt är så liten att vi inte ens kan tillåta oss att kalla den för landsby. Det är mer en samling hus som ligger i natursköna omgivningar, helt ostört ca. 5½ kilometer från den pittoreska och charmiga staden Barga. Barga attraherar med sina fascinerande små gator och gränder, sina matställe och sin domkyrka från medeltiden vilket gör staden till ett smultronställe man gärna återvänder till.

Lugnet, faciliteter och inkluderad frukost

Här är verkligen fridfullt och utsikten över dalen och kullarna samt skogarna är betagande och en sann ro för själen. De få lägenheterna ligger spridda i byggnaderna runt om den lilla innergården där man även finner poolen, solstolar och trädgårdsmöbler. Det hör inte privata terrasser till lägenheterna men bord och stolar finns det nog av så det räcker till alla ifall man vill inta sina måltider utomhus. När vi nu talar om måltider så är frukosten som ett extra plus inkluderat i priset, vilket ger en fin möjlighet att smaka familjens specialitet, då man producerar en riktigt god honung.

Läs mer om Agriturismo i Cerretelli

När det gäller de loft som några av lägenheterna har så ska det noteras att man kommer upp till dessa via en stege, och att turen upp / ner därmed är ganska brant, alltså inte något för varken gångbesvärade eller mindre barn.

Läs om lägenheterna på Agriturismo i Cerretelli

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Borgo di Montereggi

Capraia e Limite, Toscana

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Populärt i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

search map