Agriturismo i Barga i Toscana

Agriturismo i Cerretelli

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo i Cerretelli ligger i Tiglio Basso, som uppriktigt sagt är så liten att vi inte ens kan tillåta oss att kalla den för landsby. Det är mer en samling hus som ligger i natursköna omgivningar, helt ostört ca. 5½ kilometer från den pittoreska och charmiga staden Barga. Barga attraherar med sina fascinerande små gator och gränder, sina matställe och sin domkyrka från medeltiden vilket gör staden till ett smultronställe man gärna återvänder till.

Lugnet, faciliteter och inkluderad frukost

Här är verkligen fridfullt och utsikten över dalen och kullarna samt skogarna är betagande och en sann ro för själen. De få lägenheterna ligger spridda i byggnaderna runt om den lilla innergården där man även finner poolen, solstolar och trädgårdsmöbler. Det hör inte privata terrasser till lägenheterna men bord och stolar finns det nog av så det räcker till alla ifall man vill inta sina måltider utomhus. När vi nu talar om måltider så är frukosten som ett extra plus inkluderat i priset, vilket ger en fin möjlighet att smaka familjens specialitet, då man producerar en riktigt god honung.

När det gäller de loft som några av lägenheterna har så ska det noteras att man kommer upp till dessa via en stege, och att turen upp / ner därmed är ganska brant, alltså inte något för varken gångbesvärade eller mindre barn.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo i Cerretelli

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Villa del Papa

Lucca, Toscana

Borgo di Montereggi

Capraia e Limite, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo La Collinella

Montaione, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Borgo della Limonaia

Montecatini Terme, Toscana

Populärt i Toscana

search map