Agriturismo i Barga i Toscana

Agriturismo i Cerretelli

 
Agriturismo i Cerretelli är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo i Cerretelli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Barga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo i Cerretelli ligger i Tiglio Basso, som uppriktigt sagt är så liten att vi inte ens kan tillåta oss att kalla den för landsby. Det är mer en samling hus som ligger i natursköna omgivningar, helt ostört ca. 5½ kilometer från den pittoreska och charmiga staden Barga. Barga attraherar med sina fascinerande små gator och gränder, sina matställe och sin domkyrka från medeltiden vilket gör staden till ett smultronställe man gärna återvänder till.

Lugnet, faciliteter och inkluderad frukost

Här är verkligen fridfullt och utsikten över dalen och kullarna samt skogarna är betagande och en sann ro för själen. De få lägenheterna ligger spridda i byggnaderna runt om den lilla innergården där man även finner poolen, solstolar och trädgårdsmöbler. Det hör inte privata terrasser till lägenheterna men bord och stolar finns det nog av så det räcker till alla ifall man vill inta sina måltider utomhus. När vi nu talar om måltider så är frukosten som ett extra plus inkluderat i priset, vilket ger en fin möjlighet att smaka familjens specialitet, då man producerar en riktigt god honung.

Läs mer om Agriturismo i Cerretelli

När det gäller de loft som några av lägenheterna har så ska det noteras att man kommer upp till dessa via en stege, och att turen upp / ner därmed är ganska brant, alltså inte något för varken gångbesvärade eller mindre barn.

Läs om lägenheterna på Agriturismo i Cerretelli

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Agriturismo i Cerretelli

Läs personliga omdömen av Agriturismo i Cerretelli som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo i Cerretelli. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Agriturismo i Cerretelli

Autentisk, harmoniskt och närvarande

Ett riktigt härligt ställe för de som önskar en fredfull och avslappnande semester - även med barn. Bra utgångspunkt för turer runt i Toscana och en bas för avslappning i vackra omgivningar. Bra möjligheter för att möta turister från andra länder. Värden är helt fantastiskt snäll och gästfri. Frukosten serveras i den gemensamma matsalen och är ett riktigt bra sätt att starta dialog med andra gäster. Superhärligt, lugnt och kan varmt rekommenderas.

Läs mer

Lugn och ro i vackra omgivningar

Vi har just kommit hem från en härlig semester. Vi njöt av vår vistelse hos Gioconda och hennes familj. Vi fick den bästa omsorg vi kunde tänka oss.

Läs mer

Cerretelli motsvarar inte In-Italias beskrivning och gjorde oss besvikna.

Vi har hyrt semesterbostäder genom In-Italia de senaste 9 åren och tycker på det stora hela att In-Italias beskrivningar av ställena har stämt - men i år gjorde det dessvärre inte det. 3½ solar är tyvärr för högt omdöme.

Att ta sig till stället är oerhört svårt. De sista 2-300m består av en endast 2m bred väg med antingen mur på båda sidor eller mur och räcke - det mesta av vägen är det ganska brant nedförsbacke. Lite av en rysare för en genomsnittlig dansk bilist som inte kör en liten bikupa som italienarna av naturliga orsaker använder här. Det innebar också att vi och de andra gästerna på stället undvek de 2-300m resten av vistelsen efter denna erfarenhet. Det hade varit bra om man blivit upplyst om detta innan.

När vi anlände blev vi visade vår lägenhet som tyvärr inte motsvarar beskrivningen. Badrummet beskrivs som " badrum med badkar och toalett" och det var sant - det det inte stod var att p.g.a. en snedvägg var duschhöjden i badkaret ca 1,5m vilket betyder att man, om man inte är en kortväxt människa, måste sitta på knä för att duscha.

Bäddsoffan i vardagsrummet var utfälld, men det fattades två stora ribbor i botten, så det var ett stort hål i ena sidan. Dessutom var bäddsoffan i så dåligt skick att man närmast låg i en "gryta". När vi öppnade kylskåpet föll locket till frysboxen ut.
Den annars mycket trevliga värdinnan låtsades som om detta var något som just inträffat, vilket på ingalunda sätt var fallet. (I andra recensioner har vi läst att att andra också upplevt en eländig bäddsoffa, och det var 2011, så det borde funnits gott om tid att rätta till problemet).

Så kommer vi till köket - beskrivet som en kökshörna med två plattor, miniugn och kylskåp. Köket var i ett skåp (likadant i alla lägenheter) och kan i bästa fall kallas för ett te-kök.
Kokplattorna satt så tätt att man inte kunde använda båda två på samma gång, vilket gör matlagning svårt. När man reser i Italien är man van vid att det är något varierande urval av grytor och stekpannor och service, men här var det uselt. Inga köksknivar förutom en brödkniv, den enda stekpannan var en extremt liten med knappt något teflon kvar, 1 sked!!!

Wi-Fi:t som skulle finnas fungerade inte p.g.a att det var en enda router i huset och tjocka väggar. Värdinnan bytte ut bäddsoffan mot två fällbara sängar, men vi tyckte ändå inte att vi kunde godta lägenheten, och hon erbjöd oss att vi dagen efter skulle kunna få flytta ner till bottenplan och få två mindre "sammanhängande" lägenheter.
Bra, och det var något bättre - här fungerade åtminstone Wi-Fi i den ena lägenheten. Med besticken från båda lägenheterna kunde vi få ihop ett set till var och en i familjen. Köken var i likadana skåp, och här fanns det inga lock för frysboxen. Den ena spisen gjorde så att säkringen gick och gasvattenvärmaren i det ena badrummet lade av hela tiden. Vi fick leva med det, det var inte ok, men vi orkade inte att "klaga".
Frukosten, omgivningarna utomhus och poolen var bra - men det var som beskrivet inte så gott om bord/stolar utomhus - så om alla hade velat sitta ute hade det inte gått.

Efter att allt detta är sagt, så var det en otroligt vacker utsikt/natur och det fanns eldflugor där om kvällarna!!

Vi kommer inte att återvända hit, och vi är irriterade över att In-Italia har överreklamerat stället, och att värdinnan försökte insinuera att den defekta bäddsoffan och kylskåpet var något som just uppkommit - oavsett borde hennes "kvalitetskontroll" inför nya gäster ha upptäckt detta.

Läs mer

Lars og familie fra Ballerup boede på Agriturismo i Cerretelli i Barga

Trevligt ställe med bra läge i en lugn miljö. Frukosten var bra och värdinnan var mycket serviceinriktad . Platsen var mycket ren, poolen rengjordes varje kväll. Goda möjligheter för alla typer av utflykter. Rekommenderas!

Läs mer

Bedömning av Agriturismo i Cerretelli

Läs mer

Bedömning av Agriturismo i Cerretelli

Läs mer
 
search map