Agriturismo i Barberino Val d'Elsa i Toscana

Santa Maria a Poneta

 
Santa Maria a Poneta är inte tillgänglig i dagsläget
Santa Maria a Poneta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Barberino Val d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna pittoreska gamla bondgård ligger så centralt och vackert som man kan önska sig i Toscana. Vem drömmer inte om utsikt till böljande backar som är täckta av vinmarker, cypresser och skog? Den charmiga lilla kyrkan som givit namn åt gården byggdes i början på 1900-talet medan gården härstammar från 1700-talet och komforten är ny och modern.

Lägenheter med terrass och fin pool

Förutom de fem härliga lägenheterna med privata terrasser så är gårdens främsta aktivitet uppfödning av hästar. I den stora och välskötta trädgården finns det en pool (14 x 7 m med djup från 90 till 140 cm) samt grillplats. På stället finns även reception, tillgång till internet och tvättmaskin för gemensamt bruk mot betalning.

Läs mer om Santa Maria a Poneta

Kort avstånd till närmaste restaurang

Närmaste restaurang ligger endast en kilometer bort och större utbud finns ytterligare inom någon kilometer. Supermarket och tågstation finns två kilometer från gården.

Lägenheterna på Santa Maria a Poneta

Tvårumslägenheten Linari med 2 sovplatser

Är en liten och romantisk lägenhet på 35 m² som är fördelad på två våningar med ingång på första våningen. Här finner man ett litet uppehållsrum med med traditionellt takvalv, TV och kokvrå. På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng, badrum / toalett samt en 20 m² stor terrass med bord och stolar.

Tvårumslägenheten Vico med 2/3 sovplatser

Är en fin liten lägenhet på 48 m² som ligger på första våningen, närmare bestämt i den gamla ladan ut mot trädgården och poolen. Man kommer in i lägenheten via en övertäckt terrass med bord och stolar. Lägenheten består av ett uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp), och TV, ett loft som man kommer till via en liten trappa i smidesjär med bäddsoffa för et barn upp till 12 år, sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenheten Sant'Appiano med 2/3 sovplatser

Är med sina 50 m² den största av de små lägenheterna. Man kommer in i uppehållsrummet via den övertäckta terrassen som är stängd med stora glasrutor så att man kan äta här större delen av året och njuta av utsikten. I uppehållsrummet finns en bäddsoffa för et barn upp till 12 år och matbord samt TV. Från uppehållsrummet kommer man i köket som består av fyra gasplattor, ugn och kylskåp. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng samt badrum / toalett.

Trerumslägenheten Gimignano med 4 sovplatser

Ligger i den gamla ladan och är fördelad på två våningar. Namnet har den fått från den berömda medeltidsstaden San Gimignano som ligger i den dal man ser från andra våningen. Lägenhetens 75 m² fördelar sig på ett uppehållsrum och ett kök, sovrum med dubbelsäng samt ett badrum / toalett. Från uppehållsrummet leder en trappa upp till tornrummet där det finns två enkelsängar. Även denna lägenhet har en övertäckt terrass strax utanför uppehållsrummet.

Fyrarumslägenheten Barberino med 4/5 sovplatser

Är gårdens mest rymliga lägenhet (om vi bort ser från ägarens). Lägenheten ligger nära poolen och från terrassen har man en fin utsikt över landskapet. De 75 m² är fördelade på två våningar med ingången på första våningen. Precis som övriga lägenheter så kommer man in genom den övertäckta terrassen där man kan äta nästan året om. Uppehållsrummet ligger gemensamt med köket vilket gör det hela till ett stort och rymligt rum. På andra våningen finns ett litet uppehållsrum med bäddsoffa för et barn upp till 12 år, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum / toalett.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Santa Maria a Poneta

Läs personliga omdömen av Santa Maria a Poneta som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Santa Maria a Poneta. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Santa Maria a Poneta

Härlig vistelse i Santa Maria a Poneta

Stället låg vackert beläget och var toppen välhållet. Dock en del trafik ljud från vägen på förmiddagarna. Lägenheten var fin och välinredd och hade en härlig täckt terrass. Vi hade emellertid föredragit en dubbelsäng med två separata madrasser. Rara och vänliga värdar och framför allt var Danilo - service/handyman - mycket hjälpsam. Poolen var också riktigt fin med sköna "relax" stolar.

Läs mer

Santa Maria a Poneta är alltid värt ett besök

Vår vistelse på Santa Maria var som alltid en härlig upplevelse - det är nu för 10:e året i rad som vi kommer hit och håller vår familjesemester. Stället är det mest välholda och ordentliga som vi har upplevt i Italien. Värdsparet och deras personal är vänliga och enormt hjälpsamma.

Läs mer

Lantligt, vackert och bra läge

Santa Maria a Poneta är en gammal, typiskt toscansk egendom i ett vackert kuperat landskap. Den är strategiskt välplacerad mitt emellan Firenze och Siena, 10 minuter från superstradan mellan dessa städer och 45 min. till varje.
20 min. till San Gimignano, 30 till Monteriggione, och massor av andra sevärda städer inom räckhåll.

Läs mer

Bedömning av Santa Maria a Poneta

Santa Maria är ett fanstastiskt ställe. Vi har provat andra agriturismo i Toscana, men vänder alltid tillbaka till Santa Maria. Värdsparet och deras medarbetare är väldigt trevliga och välkomnande och huset är enormt välinrett och välskött langt över italiensk standard.

Läs mer

Bedömning av Santa Maria a Poneta

Läs mer

Bedömning av Santa Maria a Poneta

Läs mer
 
search map