Agriturismo i Barberino Val d'Elsa i Toscana

Fattoria Sant'Appiano

 
Fattoria Sant'Appiano är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Sant'Appiano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Barberino Val d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Landskapet utanför den lilla förtjusande staden Barberino Val d'Elsa är något av det vackraste i Toscana vilket säger ganska mycket. Placeringen är därför Fattoria Sant'Appianos styrka då du kan fint kombinera avkoppling på din egen terrass med spännande utflykter.

Restaurang på gångavstånd

Vingården Fattoria Sant'Appiano ligger vid en liten landsby som också heter Sant'Appiano, vilket också givit namn åt den romanska kyrkan. I landsbyn finns det även en restaurang som nås till fots från gården. Från gården är det fyra kilometer till Barberino Val'Elsa där man finner större urval av inköpsmöjligheter och matställen.

Läs mer om Fattoria Sant'Appiano

Pool och avkoppling

Den härliga poolen på 12 x 6 meter ligger strax nedanför den gamla ladan med lugn placering och vacker utsikt. Kring poolen finns det solstolar och parasoller som inbjuder till avkoppling efter en dag full av upplevelser i det vackra Toscana.

Aktiv vingård

Det produceras flera olika viner på gården och de framställer också två olika sorters grappa, olivolja och vinäger. Mot förfrågan kan man få en rundvisning i vinkällaren samt se vinproduktionen.

Kurt Hamrin

Den gamle svenske fotbollslegendaren Kurt "Kurre" Hamrin har tillsammans med sin son Piero börjat producera viner tillsammans med vingården Fattoria Sant'Appiano. Det rör sig bland annat om en Chianti DOCG som även finns i Systembolaget sortiment.

Lägenheter med privat uteplats

Lägenheterna ligger utspridda. Två lägenheter ligger vid villan, två andra ligger 200 meter bort i den lilla lantbyn och fyra st ligger i den renoverade ladan ca. 200 meter från villan. Möbleringen av lägenheterna är smakfull och alla har egen uteplats med bord och stolar, vare sig det är en trädgård, veranda eller terrass.

Läs om lägenheterna på Fattoria Sant'Appiano

Dölj texten
 
 
search map