Agriturismo i Barberino Val d'Elsa i Toscana

Borgo Poneta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Halvvägs mellan Siena och Florens ligger vingården Borgo Poneta som erbjuder fem välinredda lägenheter, praktfullt landskap, gott vin och fin pool.

Gläd dig till ett dopp i poolen

Det är svårt att hitta något dåligt att berätta om detta ställe där gamla byggnader kombineras med modern komfort. Huvudaktiviteten på Borgo Poneta är fortfarande lantbruk, närmare bestämt framställs här vin och olivolja. Föräldrar kan här glädjas över de pittoreska byggningarna och utsikten och de minsta barnen över lekplatsen och alla över poolen på 14 x 7 meter som ligger en bit bort från lägenheterna mellan olivträd och utrustad med solstolar och parasoller.

Läs mer om Borgo Poneta

Besök det lilla museum

Både barn och vuxna vill säkert besöka gårdens lilla museum för bondkultur där man vid renovering av gården funnit gamla redskap. Det är även roligt att besöka vinkällaren som är helt från 1500-talet och se de många vinflaskor och tunnor med Chianti. En flaska eller två ville många sätta pris på till deras måltid, som kanske är tillagad på grillen, och som kan avnjutas vid ett av borden i trädgården.

Läs om l√§genheterna på Borgo Poneta

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Borgo Poneta

Läs personliga omdömen av Borgo Poneta som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo Poneta. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 10 omdömen från Borgo Poneta

Fantastiskt läge

Härligt välordnat besök med hjälpsam personal.
Härlig utsikt från hotellet... men boka inte lägenheten Sallice!!!
Den är mörk och tråkigt inredd och om du vill njuta av den praktfulla utsikten kan du endast göra det från sovrumsfönstret. Terrassen som tillhör lägenheten är en trappa som dessvärre inte har sol och utsikt än till annat än infarten.
Poolområdet är härligt och ligger vackert med utsikt till hela dalen.
I olivplantagen finns en liten utsiktshöjd där du kan se 260 grader runt över hela det kuperade området. Vill gärna tillbaka, men till en annan lägenhet.

Läs mer

Lugn och stilla gårdsmiljö med superpersonlig service

Ett lugnt läge med fantastiskt utsikt över Val d'Elsa och över infinitipoolen mot San Gimignano. Den lokala managern Lorenza är verkligen flink och serviceminded (över förväntningarna). Poolen är läcker och ren, och med gott om plats till de gäster Borgo Ponea kan husera.

Läs mer

Liten pärla

Härlig liten vingård mitt i Toscana, bättre i verkligheten än beskrivningen. Bra läge till bla. Firenze, Siena, Piza och historiska delar av Chianti vinturen. Vi kommer säkert tillbaka.

Läs mer

Perfekt semester

Toscana - Borgo Poneta! Bättre kan det inte bli. Lorenzo är som värd alltid hjälpsam. Lägenheten ren och vi möttes av fint bäddade sängar med himmelsäng. Salt istället för klor i poolen och du simmar med utsikt över tornstaden, San Gimignano!

Läs mer

Superfint ställe

Stilla, lugnt och otroligt vackert. Vi hade vad vi behövde i lägenheten. Man får röra sig över hela "gårdens" område, och det är en härlig plats att gå på "upptäcktsfärd". Lorenzo var mycket tillmötesgående och fick oss att känna oss mycket välkomna. Det var ett nöje att se hur druvorna skördades både maskinellt och för hand. Området var så vackert och vi gjorde många utflykter till de närliggande städerna - återigen väl vägledda av Lorenzo. Sammantaget ett riktigt härligt ställe.

Läs mer

Fantastiskt ställe

Vi kan varmt rekommendera detta stället. Perfekt läge, autentiskt, lugnt och fredfullt och en härlig pool som vi hade nästan helt för oss själva. Lorenzo som är värd på stället, är väldigt hjälpsam och serviceminded. Vi föll verkligen för detta stället och kommer helt säkert tillbaka hit igen.

Läs mer
 
search map