Villa i Bagno Vignoni i Toscana

Podere Perelli

 
Podere Perelli är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Perelli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bagno Vignoni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta hus är perfekt för dig som vill resa med familjen eller vännerna och samtidigt ha privilegiet att kunna dra dig undan när du känner för det. Här finns nämligen 4 separata lägenheter och 2 dubbelrum med egna ingångar och alla bekvämligheter.

Skön trädgård med skön pool

Till Podere Perelli hör en stor tomt på 10 hektar, örtagård (där du får plocka det du behöver), trädgård och utomhuspool. Detta är en oas där du kan koppla av och njuta till fullo av både sällskapet och utsikten. Tomten är så stor att du kan ta kortare promenader i skogen som tillhör. På den stora terrassen (150 m²) finns stolar och bord, strategiska placerat så att du har det vackra landskapet framför dig. Perfekt plats för trevliga matstunder under bar himmel.

Lägenheterna har kokmöjligheter vilket är både bekvämt och trevligt då du har möjlighet att få utlopp för dina kokkunskaper. Skulle du däremot vilja ta "ledigt" en dag går detta ypperligt då du har flera bra restauranger i din närhet. Castiglione d'Orcia heter den by som ligger närmst, ca en kilometer bort och här har du även inköpsmöjligheter. Fler trevliga städer och byar ligger i din närhet som t ex San Quirico d'Orcia, Montepulciano och Pienza.

Välj ditt favoritrum eller lägenhet

Man kan säga att huset är i fem "block" som sitter samman och här finns både lägenheter och rum. Ett gemensamt uppehållsrum finns på ca 100 m², där du kan umgås, spela spel och koppla av.

De fyra lägenheterna med olika namn har vardera 2 sovrum och 2 badrum med dusch, liten kokvrå med matplats. De två dubbelrummen har egna badrum och ingångar. Gemensamma faciliteter är aircondition, TV, Wi-Fi och hårtork. Sängarna kan vara en dubbel eller två twin.
Vid ankomstdagen stannar det kvar en person som visar hur kök och allt annat fungerar.

Läs mer om Podere Perelli

Villan på Podere Perelli

Fristående hus med 20/21 sovplatser

Husen som är på ca 600 m² rymmer totalt 10 sovrum och 10 badrum fördelade på 4 lägenheter och 2 rum. -S.Quirico är på ca 70 m² och har en terrass på 40 m² med utsikt över Val d'Orcia och en terrass på 20 m² med utsikt över skogen. -Montalcino är på ca 120 m² och har en terrass på 10 m² med utsikt över skogen. -Pienza är på ca 100 m² och har en terrass på 60 m² med utsikt över Val d'Orcia och en terrass på 60 m² med utsikt över skogen. -Radicofani är på ca 90 m² och har en terrass på 60 m² med utsikt över Val d'Orcia och en terrass på 60 m² med utsikt över skogen. -Vivo (rum) är på ca 35 m² och har terrass på 60 m² med utsikt över skogen och poolen. -Campiglia (rum) är på ca 35 m² och har terrass på 80 m² med utsikt över Val d'Orci och poolen.

Dölj texten
 
 
search map