Hotell i Bagno Vignoni i Toscana

Albergo Le Terme

 
Albergo Le Terme är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Le Terme är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bagno Vignoni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En njutning, så kan man beskriva både utsikten till och från Albergo Le Terme i Bagno Vignoni. Denna vackra gamla byggnad ligger på en enastående plats och allt är riktigt harmoniskt. Byggnaden har genomgått många förändringar genom århundradena och sedan Rossellino i mitten av 1400-talet ritade bygganden som sommar residence för Påve Pius ll är den fortfarande statlig.

Albergo Le Terme är idag på alla sätt ett modernt hotell med 36 rum fördelat på tre rumstyper (och två etager), restaurang, trådlöst internet, privat parkering, hiss, aircondition, 24 - timmars reception samt inte minst ett kurbadscenter med varma bad, vattenmassage, romersk bastu och trädgård. Det speciella är att ett besök i detta kurbadscenter är inkluderat i priset på rummen så att det endast kostar extra om man önskar massage, lerbad eller liknande mer avancerade behandlingar.

Läs mer om Albergo Le Terme

Hotellets restaurang bjuder primärt på toscansk mat med fokus på de goda råvarorna som genomgår en gedigen förberedning. Vinkortet är varken för kort eller för långt och om du har behov för det så kan servitörerna rekommendera viner riktigt bra.

Rummen har alla ett privat badrum (med hårtork), aircondition, satellit-tv, safety-box samt badrock och tofflor om man vill till kurbadcentret. Den principiella skillnaden på rummen är utsikten och när det gäller suiterna, storleken.
- Comfort-rummen har utsikt till landsorten eller det omkringliggande landskapet.
- Superior-rummen har utsikt antigen mot hotellets trädgård eller mot den stora poolen. Rummen har dessutom flatscreen-tv, minibar och vattenkokare.
- Suite-rummen Har utsikt antigen mot hotellets trädgård eller mot den stora poolen. Rummen har dessutom 32' flatscreen-tv, minibar och vattenkokare.

Dölj texten
 
 
search map