Hotell i Bagni di Lucca i Toscana

Hotel Regina

 
Hotel Regina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Regina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bagni di Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ta inte fel mellan Lucca och Bagni d Lucca då det är långt mellan de två, både storleksmässigt och mentalt. Där Lucca är fullt av turister och liv dygnet runt är Bagni di Lucca en tillbakalutad liten stad av en provinsstad som dock fortfarande har ett stort urval av restauranger och caféer.

Smakfullt och genuint hotell

Hotellets rum är elegant möblerade. Golven är av den pittoreska lucchesiska stilen med svarta och vita marmorrutor. Möblerna håller en solid stil, som är så typisk för Toscana. Alla rum är utrustade med eget badrum med toalett, minibar, telefon och satellit-TV. Dessutom finns det två rymliga svitrum med plats för fyra personer.

Läs mer om Hotel Regina

God mat både morgon och kväll

Frukosten serveras med rikt urval av frukt, pålägg och ost. Ägaren och också den som driver stället - Roberto - är själv en riktig frukostmänniska och tycker därmed det är viktigt att kunna erbjuda en perfekt start på dagen. Restaurangen serverar luccesiska specialiteter men också andra italienska rätter. Under lågsäsong kan man inta frukost och middag på Ristorante Corona - i en annan del av staden - som också tillhör Roberto.

Rummen på Hotel Regina

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Regina

Läs personliga omdömen av Hotel Regina som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Regina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Irene och sällskap från Tyresö i Sverige bodde på Hotel Regina i Bagni di Lucca från den 24. till den 27. juni 2008.

Under två veckor har vår familj bestående av 6 vuxna och 5 barn, rest tillsammans i Italien. Vi har besökt några platser i Toscana. Vi bokade boende och hyrbilar i god tid innan resan bl.a. genom In Italia.
Vårt första resmål var Bagni di Lucca, en liten charmig plats utmed floden Lima i Media Valle, inte långt från staden Lucca. Bagni di Lucca som är en oas av frid och själsligt lugn kallas även för poeters och prinsars mark, då orten en gång i tiden var en av Europas viktigaste och elegantaste kurorter. Bagni di Lucca är fortfarande känt för sina varma och kalla källor.
Vi bodde på Park Hotel Regina som är centralt beläget utmed huvudgatan. Ett trevligt något lätt bedagat hotell med anor från 1800-talet. Hotellet har egen pool till lycka för alla dem som vill bada mellan utflykterna. I Bagni di Lucca finns också en piscina dvs. en badanläggning med bassänger och för den som önskar termalbad (spa).
När man reser mellan Bagni di Lucca och Lucca bör man stanna upp vid Ponte delle Catene – Kedjornas bro – eller som legenden säger Ponte di Diavolo. Bron är väl värd ett besök.
Slutmålet för vår resa var San Vincenzo som vid första anblicken ser ut som en ordinär italiensk badort. Men San Vincenzo är mer än så. I centrum av staden har man tagit mer hänsyn till gångtrafikanterna än till de bilburna och det finns breda trottoarer och gågata. Här finns många restauranger och affärer. I San Vincenzo är också stora delar av stranden fri, något som är ovanligt i Italien. Det kan kosta ca 25 euro per dag att hyra två solstolar och ett parasoll på en strand i Italien. I San Vincenzo kan den som vill ta med sig sin egen solstol och parasoll och slå sig ned inom de fria områdena. Det är förmodligen en bidragande orsak till att många italienare semestrar här.
Från flygplatsen i Pisa är det lätt att ta sig till San Vincenzo. Flygplatsen i Pisa är centralt belägen. Mellan flygplatsen och centralstationen går det både buss och tåg. Bussen kostar 0,9 euro. En enkel tågbiljett Pisa – San Vincenzo kostar 5 euro och tar ca 1 timme. Tåget stannar mitt i den lilla staden. För den bilburne går motorvägen går strax utanför. När man ändå är i Pisa är det lutade tornet ett måste.
I San Vincenzo bodde vi på Villa La Cavaliera ett trevligt lägenhetshotell med god standard. Hotellet har egen pool och i servicen ingår två strandstolar och ett parasoll (till den fria stranden). Det är inte alldeles enkelt att hitta till Villa La Cavaliera som ligger i ett lugnt område med villor och hotell en bit från centrum. En lugn promenad in till de centrala delarna tar ca 25 minuter. I närheten av hotellet finns affärer med ett enkelt sortiment och restauranger av varierande kvalitet och pris. Vill man botanisera bland italienska matvaror åker man till Coop.
Vi är nöjda med vår semester. Allt har fungerat och Italien är alltid Italien.

Läs mer

Bedömning av Hotel Regina

Läs mer

Bedömning av Hotel Regina

Läs mer

Bedömning av Hotel Regina

Läs mer

Bedömning av Hotel Regina

Läs mer

Bedömning av Hotel Regina

Läs mer
 
search map