Hotell i Bagni di Lucca i Toscana

Hotel Regina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ta inte fel mellan Lucca och Bagni d Lucca då det är långt mellan de två, både storleksmässigt och mentalt. Där Lucca är fullt av turister och liv dygnet runt är Bagni di Lucca en tillbakalutad liten stad av en provinsstad som dock fortfarande har ett stort urval av restauranger och caféer.

Smakfullt och genuint hotell

Hotellets rum är elegant möblerade. Golven är av den pittoreska lucchesiska stilen med svarta och vita marmorrutor. Möblerna håller en solid stil, som är så typisk för Toscana. Alla rum är utrustade med eget badrum med toalett, minibar, telefon och satellit-TV. Dessutom finns det två rymliga svitrum med plats för fyra personer.

Läs mer om Hotel Regina

God mat både morgon och kväll

Frukosten serveras med rikt urval av frukt, pålägg och ost. Ägaren och också den som driver stället - Roberto - är själv en riktig frukostmänniska och tycker därmed det är viktigt att kunna erbjuda en perfekt start på dagen. Restaurangen serverar luccesiska specialiteter men också andra italienska rätter. Under lågsäsong kan man inta frukost och middag på Ristorante Corona - i en annan del av staden - som också tillhör Roberto.

Rummen på Hotel Regina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map