Hotell i Bagni di Lucca i Toscana

Albergo Corona

 
Albergo Corona är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Corona är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bagni di Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här tillbringar du semestern i en romantisk byggnad från början av 1800-talet i centrum av Bagni di Lucca. På andra sidan av floden Lima ligger det palats där Europas äldsta kasino en gång låg och dalen där kurbaden med deras 19 varma källor återfinns.

Utflykter i området

Du kommer kunna välja och vraka bland upplevelserna. Ta upp i hisnande Garfagnana för vandring och rustik mat där vi bl.a. rekommenderar Barga, eller i motsatt riktning mot Lucca dess sevärdiga centrum. I Lucca finns det även fint shoppingubud längs den berömda gatan Fillungo.

Läs mer om Albergo Corona

Rustika rum

Känslan av att bo hemma hos en vän är påtaglig, när du bor här som gäst hos Roberto och hans familj. Rummen är ganska enkla sett till inredning men dock alla utrustade med TV, förvaringsbox och eget badrum med hårtork. Internetförbindelse finns men är svag vilket beror på dålig täckning i staden. Därför har Roberto valt att sätta en avgift på 2,00 euro i timmen för att begränsa användning av linjen till dem som verkligen har behov för att komma online.

Dölj texten
 
 
search map