Villa i Asciano i Toscana

Villa la Pievina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Att det toskanska landskapet är vackert kan man inte gå minste om, men det är också mycket varierat, allt efter var i den stora regionen du hamnar. Många menar, att det mest praktfulla landskapet finner man Syd-sydost om Siena i det området som kallas Crete Senesi, en förunderlig, böljande, lätt kuperad terräng, frodig med spridda flockar av får och cypresser, med pittoreska gårdar och inget som förstör det idylliska.

Ett område värt att uppleva

Mitt i detta fascinerande och förunderliga område, 7 km från Asciano, ligger Villa la Pievina, där du samtidigt som du bor i en självständig villa med allt vad det innebär av privatlivets frihet, egen trädgård med grill och simbassäng, även bor på en aktiv gård, som verkar ha undgått utveckling under många år.

Läs mer om Villa la Pievina

Precis som det ska vara

Allt här är så stämningsfullt, patinerat och orginellt, att du känns som du hammnat två generationer bak i tiden. Ingen kommer att störa dig på villan och dess privata trädgård med pool, men du kan också titta på folks förehavanden på gården, och förvaltaren Simone och hans fru Carla är varmhjärtade människor som kommer att göra allt som står i deras makt för att få dig att känna dig som hemma. Carla är också en ordentligt bra kock som gärna lagar middagar till gästerna om man säger till i tid. Här finns tvättmaskin, gratis internet och sat-tv.

Villa med 10 sovplatser
- Huset är ca 160 m² stort och ligger på två våningar, men endast den första våningen används för bostadsändamål. Du kommer in i en korridor, som löper igenom huset, och varifrån du har tillgång till köket, uppehållsrummet och sovrummen. Här finns en stort, mycket trevligt och pittoreskt kök med en stor öppen spis (som även kan användas som grill), fem gashällar, ugn, kylskåp och frys, uppehållsrum, litet studierum, fem dubbelrum och fem badrum, varav fyra är sammankopplade till sovrummen, medans det sista ligger separat i slutet av korridoren.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map