Semesterbostad i Asciano i Toscana

Poggio Pinci

 
Poggio Pinci är inte tillgänglig i dagsläget
Poggio Pinci är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Asciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

"Om detta stället bara inte låg så nära vägen!" Skulle nog många tänka, men då kan vi svara, då skulle det kosta dubbelt så mycket och vara utsålt lång, lång tid i förväg. Därmed är det ofrånkomligt att vägen passerar precis intill huset, och det kommer vara trafik, annars är det dock alldels charmerande. Du kan bara inte se det på bilderna

Tillmötesgående ägarpar

Det bästa med Poggio Pinci är nämligen ägarna, ett medelålders till äldre par, som bor på första våning, och som med leenden, gester och grappa (den bränner de nämligen själva )gör att alla känner sig hemma. Det är svårt även för en profisionell i resebranschen att slita sig från bordet, och glädjen av att inte själv behöva springa efter "smakprovningen" är stor.

Läs mer om Poggio Pinci

Faciliteter och utflykter

Ägarna själva bor alltså på första våning, medans hela andra våningen är reserverad för gästerna. Här finner du en 90 m² stor lägenhet (med wi-fi) som är lika gedigen, väl underhållen och okomplicerat som ägarna. I den stora, välskötta trädgården har gästerna en egen terrass med bord och stolar samt tillgång till grill. I trädgården finner du även en 12 x 6 stor pool (djup på upp till 235 cm), som i teorin delas med ägarna, men då de inte är mycket för den slags nonsens, har gästerna i princip för det mesta poolen för sig själva. Härifrån är det 2½ km till Serre di Rapolano, 4 km till Asciano och 26 km till Siena.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser
-Lägenheten består av uppehållsrum, kokvrå (gashäll, ugn och kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map