Villa i Asciano i Toscana

Podere Colombaio

 
Podere Colombaio är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Colombaio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Asciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Podere Colombaio ligger i fridfulla omgivningar i det vackra landskapet vid Asciano varifrån det är enkelt att komma till bl.a. Siena (ca. 30 km), Florens (ca. 104 km), Orvieto, Assisi, Chianti vindistrikt samt många andra fascinerande medeltidsstäder tack vare ett fint nätverk av motorvägar och landsvägar. I själva Asciano och Sinalunga som är de två närmaste städerna finns det fina inköpsmöjligheter. Den närmaste restaurang ligger ca. 2 km från villan.

Som namnet antyder på italienska hade detta hus ett duvslag. I dag har man renoverat hela huset med känsla för detaljer och comfort samtidigt som man installerat en pool (4 x 9 m) i trädgården. Ifall man önskar kan poolen värmas upp men var förberedd på att det kan bli en dyr affär (ca. 40 euro extra per dag). Vid poolen finns det utomhusduschar samt en lokal som fungerar som tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Läs mer om Podere Colombaio

Runt om huset finns det massor av plats att sitta och njuta av sina måltider utomhus eller bara njuta av utsikten och landskapet. Trädgårdsmöbler av trä, husets placering på en utsiktspunkt, olivplantager i omgivningarna..., allt inbjuder till en avkopplande miljö. Skulle vädret inte vara det bästa finns det även riktigt fint med plats inomhus där det är möjligt att sitta framför en sprakande öppen spis. Huset är dessutom utrustat med satellit-TV och DVD, internetförbindelse, hi-fi system samt diskmaskin.

Villa med 9 + 3 sovplatser:
- På första våningen finner man rymligt kök med diskmaskin, ugn, microvågsugn samt två stora kylskåp, matplats med utgång till terrass, sovrum med dubbelsäng och eget badrum samt utgång till trädgården, sovrum med enkelsäng (finns även plats för en extra säng) samt utgång till trädgården och badrum med toalett och dusch.

På andra våningen finns det uppehållsrum med öppen spis och satellit-TV och DVD, två sovrum med dubbelsäng och tillhörande badrum (ett med toalett och dusch och det andra med toalett och badkar / dusch). En trappa leder upp till loftet där det finns ännu två enkelsängar. På loftet finns det plats för två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map