Agriturismo i Asciano i Toscana

Baccoleno

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Baccoleno ligger vid slutet av en cypressväg med en häpnadsväckande utsikt över det vackra toscanska landskapet i området Crete Senesi nära den lilla staden Asciano och 30 km från vackra Siena. Detta är en plats älskad av många då den skiljer sig drastiskt från det regionens skogiga norr och grönkulliga väst och öst. Här är det öppna fält i olika gula och bruna nyanser som står i magisk kontrast till den blå himlen.

Gott om plats, fin utsikt och pool

Den lilla borgen (eller man kanske kan säga den större gården) består av en samling hus och en liten kyrka som tillsammans med den fina utsikten skapar ramarna för en perfekt semester i lantliga omgivningar. I en gammal lada har man inrett en fin pool med jacuzzi som under sommaren delvis kan öppna väggar och tak för att släppa in solens strålar. I för och eftersäsong är poolen uppvärmd.
Från hela stället är utsikten fin över landskapet. Bredvid poolen finns det stora gräsmattor med bord och stolar och lekplats. Det finns parkeringsplats för varje lägenhet och den tillmötesgående personalen i receptionen hjälper gärna till med förslag på utflykter etc.

Namnet Baccoleno har gården fått från ordet Bacchus och vid uppbyggandet av gården använde man sig av gammalt material från ett slott från 1234, därav den speciella atmosfären. Nära Baccoleno finns mineralvatten-källor lika dem i Montecatini Terme.

Läs mer om Baccoleno

Flera intressante sevärdheter

Just detta område bjuder på ett vackert landskap och mysiga små städer med karaktär. Du kan t.ex. besöka San Quirico d'Orcia, Pienza, Montalcino, Montepulcinao och storfavorten Siena. Här bor du ca 4 km från S.Giovanni d'Asso och 5 km från Asciano vilket innebär att du inte har lång körväg för att komma till en restaurang.

Lägenheter med aircondition

De nio lägenheterna är alla snyggt och charmigt inredda med moderna faciliteter trots man bevarat den gamla toscanska stilen med terracotta golv och träbalkar i taket. Varje lägenhet är utrustad med aircondition, kök (med 4 kokplattor, ugn, diskmaskin och stort kylskåp), Sat-TV, tvättmaskin samt privat uteplats med trädgårdsmöbler.

OBS! Extra kostnader tillkommer för vistelse mindre än 7 dagar , t ex slutstädningen som betalas på plats.

Läs om l√§genheterna på Baccoleno

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map