Omdömen från Appartamento San'Ippolito

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamento San'Ippolito

Läs personliga omdömen av Appartamento San'Ippolito som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento San'Ippolito. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Stor hit!

Vilken plats för en lugn semester. Läckrert hem och terrass, och en fantastisk pool och trädgård / park. Du har allt nästan för dig själv, är bara hyresvärdens familj på plats, och de flesta helger. Mycket trevlig familj som kommer en av de bästa. Kan definitivt rekommenderas :-))

Staden Asciano är lite av en besvikelse, något tråkig och lite trist stad. Men vi tog bara en tur till de andra städerna i Sienna området.

Asciano som semester-destination

Fina shoppingmöjligheter i närheten Coop, som ligger inom gångavstånd från fastigheten.

Appartamento Sant'Ippolito
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamento San'Ippolito
Villa m. 2 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map