Semesterbostad i Asciano i Toscana

Appartamento San'Ippolito

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Asciano är en av de mindre kända och mer charmiga toskanska städer. Stadens ursprung "går vilse" i en svunnen tid, men redan innan vår tid låg här en etruskisk stad. Asciano hade sin storhetstid under medeltiden, vilket kyrkor och gamla stadsmuren vittnar om, men den blev aldrig riktigt stor eller maktfull då Siena låg för nära och dominerade området. Idag är turisterna relativt få, medan restauranger erbjuder kvalitet för pengarna och möjligheten att smidigt ta sig till Siena med tåg gör Asciano till en praktfullt avslappnad utgångspunkt för en vistelse i Toscana.

Karta för allt

Det finns så många vackra platser att bo i Toscana, men det är sällsynt att önskemål om att bo på landet med pool och behagligt gångavstånd till en charmig stad kan besvaras. Men det kan det här, för det lilla stället som förutom lägenheten Appartamento Sant'Ippolito består av en kyrka och ägarnas eget hus, ligger bara 1 km från stadens järnvägsstation. Och även om du bor här på landet så börjar staden bara 500 meter bort.

Läs mer om Appartamento San'Ippolito

Eget hus, gemensam trädgård

Lägenheten ligger i ett separat litet hus och har sin egen terrass med trädgårdsmöbler, medan den stora trädgården med grill, liten lekplats, bordtennisbord och en 13 x 8 meter stor pool med separat jacuzzi-avdelning delas med ägarna.

Lägenheten på Appartamento San'Ippolito

Villa m. 2 sovrum

Lägenheten mäter ca. 80 m² och är fördelad på ett våningsplan i ett fristående hus som består av stort vardagsrum med öppen spis och kök (fem kokplattor, ugn, kyl med frysfack, diskmaskin, "svensk" kaffekokare, brödrost och mikrovågsugn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten är utrustad med wi-fi, tvättmaskin, strykjärn och har även myggnät för fönstren.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map