Agriturismo i Asciano i Toscana

Agriturismo Poggio d'Arno

 
Agriturismo Poggio d'Arno är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Poggio d'Arno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Asciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Nära Asciano ligger Agriturismo Poggio d'Arno med en härlig utsikt över landskapet. Huset har nyligen blivit renoverat och alla dörrar och fönsterkarmar är målade i orange färg som pryder den fina sten fasaden.

Den gamla gårdens belägenhet på en liten backe gör att utsikten är något alldeles extra. De tre lägenheterna är härliga, välmöblerade och mycket rymliga! Stilen är traditionell med golv i terracotta och loft med fri liggande bjälkar, behaglig belysning och modern möblering.

Läs mer om Agriturismo Poggio d'Arno

Alla lägenheterna har trädgårdmöbler och i trädgården finns det dessutom en härlig pool på 15 x 9 meter. Ägaren som själv bor och arbetar på gården säljer dessutom sina produkter direkt så man kan få färska varor direkt från produktionen.

Lägenheterna på Agriturismo Poggio d'Arno

Trerumslägenheten Primula

Lägenheten ligger på bottenvåningen och är på ca. 60 m². Den består av rum med kokvrå (miniugn, kylskåp och 4 värmeplattor), bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum/toalett med dusch. Lägenheten har en egen terrass med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenheten Fiordaliso

Lägenheten är på ca. 75 m² och är på två våningar med ingång på första våningen där man också finner uppehållsrum med kokvrå (miniugn, kylskåp och 4 värmeplattor), bäddsoffa för två personer samt utgång till en terrass. På andra våningen finns det två sovrum med två enkelsängar (kan samlas till dubbelsäng om önskas) samt badrum/toalett med dusch.

Fyrarumslägenheten Papavero

Lägenheten ligger på andra våningen och är på ca. 80 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå (miniugn, kylskåp och 4 värmeplattor) och bäddsoffa, två sovrum med två enkelsängar (kan samlas till dubbelsäng om önskas), ett sovrum med enkelsäng samt två badrum/toaletter med dusch.

Dölj texten
 
 
search map