Omdömen från Agriturismo Paradiso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Paradiso

Läs personliga omdömen av Agriturismo Paradiso som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Paradiso. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Semester agriturismo Paradiso

Boendet var bra o välutrustat o mysig atmosfär. Saknade lite bättre belysning i sovrummen, sänglampor för att kunna läsa i sängen. Rent o fint både ute o inne, välskött poolområde.
Ett minus var att värdparet inte kunde engelska så det var lite svårt att kommunicera, skulle varit trevligt att kunna prata mer med dem, att kunna fått mer information om området mm. Men det mesta löser sig ju ändå, de var väldigt tillmötesgående. Frukosten (som vi bara åt en gång) var väldigt riklig o mycket god. Middagen var lite mastig (stora portioner)! Gott vin.

Asciano som semester-destination

Liten stad med en huvudgata där det mesta utbudet verkade finnas, ett lite torg o cafeer o restauranger o några butiker. Bra tågförbindelse till Siena o övriga orter i området men bil rekommenderas. Väldigt vackra omgivningar.

Agriturismo Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Paradiso
Trerumslägenheten Blu 4/5 sovplatser (andra våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Lugnt och trevligt boende

Agriturismo Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Paradiso
Dubbelrum Gialla
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Härligt, välskött agriturismo

Härligt, välskött agriturismo i lugna omgivningar. Närliggande järnväg stör inte nämnvärt.
Mycket vänligt värdpar. Det serverades goda måltider morgon och kväll.
Härligt, soligt pool-område med gott om plats till alla.
Inte för rörelsehindrade.

Asciano som semester-destination

Trevlig mindre stad med caféer, restauranger, butiker och supermarknad. Skönt att slippa turistbutiker.
Bra tågförbindelser till t.ex. Siena.

Agriturismo Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Paradiso
Trerumslägenheten Blu 4/5 sovplatser (andra våningen)

Härlig lägenhet. Hade önskat mer ljus i köket.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Väldigt trevlig vistelse på mysig ställe. Härlig pool!

Vi, en familj på fyra, stortrivdes i dessa lugna omgivningar i Toscana. Vi lånade cyklar en dag. Fint att gå till Asciano (gamla del).

Där har du tåget, kom ihåg att gå av på Asciano-Monte Oliveto Maggiore tågstation och inte Asciano. Vi hämtades på stationen och fick skjuts dit av Fabio, värden när vi skulle åka hem.

Asciano som semester-destination

Vi beställde dagstur i Clay Hills hos Roberto Tours. Roberto var vår lokala guide i sin minibuss. Talar mycket bra engelska och tog oss med till ställen turister vanligtvis inte besöker. Fantastisk rundvisning och måltid med vinprovning på familjedriven vingård i Brunello vindistrikt. Rekommenderas!

Ca. 20 minuter med tåg till Siena.

Agriturismo Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Lugnt och skönt. Kort avstånd till/från tågstationen. Ca. 1,5 km att gå till centrum av Asciano.
 
Själva boendet på Agriturismo Paradiso
Trerumslägenheten Blu 4/5 sovplatser (andra våningen)

Fin lägenhet. Ren och fin men något mörk. Ett dubbelrum och ett rum med familjekök. Stort badrum.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Dålig förbindelse enligt norska förhållande.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Vi kunde beställa middag om vi bokade på förhand. God mat tillagad av frun i huset. Goda viner.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Perfekt service och mycket vänliga

Trevliga värdar, fin pool och kvaliteten är i ordning. Frukosten är både med sött och mera klassiska inslag som ägg, bröd och ost.
Kvällsmaten är också riktigt god precis som stämningen.

Asciano som semester-destination

Asciano är inte en spännande stad, så man ska ta vidare till Siena, Montepulciano eller Montalcino.

Agriturismo Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Paradiso
Dubbelrum Giardino
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Personligt och genuint

Det här är det ultimata boendet för den som söker ett genuint ställe med mycket själ och personligt bemötande. Mycket lugnt och avkopplande för den som söker ett stillsamt boende. Rent och bekvämt, och mycket god service. Fin poolmiljö och vacker inramning. Boendet har ett bra läge med närhet till den lilla orten Asciano och med många utflyktsmöjligheter inom några mils radie. Tillgång till bil är en klar fördel, om man inte föredrar att besöka omgivningen på cykel som finns att hyra på gården. Närhet till tågstationen för den som vill resa på dagsutflykt med tåg till Siena eller andra orter (och de tåg som passerar bredvid gården är INTE störande!). Värdparet Fabio & Theresa är fantastiska på alla sätt! Det är en stor upplevelse att äta deras hemlagade italienska husmanskost i en makalös vacker miljö. Missa inte denna möjlighet, mycket prisvärt och en fantastisk upplevelse. Vi är mycket nöjda och skulle lätt kunna stannat en vecka till!

Agriturismo Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Paradiso
Dubbelrum Gialla
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Härligt uppehåll i vackra omgivningar

Vi hade valt lägenheten på 1 våningen med en terrass och en skön utsikt.
Vi njöt dagarna på Paradiso och uppvaktades på bästa vis av det gulliga och mycket hjälpsamma värdparet. Vi åt kvällsmat på stället några gånger och det var väldigt läcker mat.
Också skön avslappning vid poolen.
Stället och poolen var fint och rent. Hetl säkert ett ställe vi kunde åka tillbaka till.
Ligger mycket centralt i det härliga Toscana och har en bra utgångspunkt för härliga körturer i de vackra omgivninga.

Rekommendationer till andra gäster

Kom ihåg att ta med en kökshandduk och en trasa om ni önskar att använda koket, annars kan man säkert låna en på stället.

Agriturismo Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Paradiso
Trerumslägenhet Terrazza med 5/7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Skön natur och gullig värdfamilj

Agriturismo Paradiso ligger praktiskt placerat om man skall besöka Le Crete området, Chianti och Brunello samt städer som Sienna, Montalcino och Montepulciano. Stället och faciliteterna är välskötta. Värdsparet är supergulliga och välkomnande, pratar dålig engelska, men lagar underbar och rikligt med mat med eget vin. Ljudet från tågbanan som ligger bredvid fastigheten är INTE störande.

Agriturismo Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Paradiso
Trerumslägenheten Cottage Ocra 4/5 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt litet ställe

Vi njöt av vår 6-dagarsvistelse. Mycket hjälpsamt och gästfritt värdpar. Fin och ren pool, och fina sovrum. Man kunde själv önska om kvällsmat och den var mycket god. Vi ångrade att vi inte åt fler måltider där, äkta toscansk mat som blev serverad av familjen, service i topp!
Bra frukost med hemmabakade kakor, mums!
Köpte härlig olivolja - värdparets egenproducerade.
Att i allt ett trevligt ställe som vi kan rekommendera, bra med promenadavstånd till Asciano, som hade allt vi hade behov av.

Rekommendationer till andra gäster

Kom ihåg myggspray!

Agriturismo Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Paradiso
Trerumslägenheten Cottage Ocra 4/5 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Agriturismo Paradiso april/maj 2013

Först In-Italia: Mycket kompetent och snabb lösning på de få små problem vi hade. Stor ros. Vi ska absolut tillbaka till Italien, och ni kommer vara vårt första val. Även er hemsida är av hög kvalitet.

Om Agriturismo Paradiso: Hit kommer vi snarast tillbaka! Vackert, smakfullt och välhållet ställe, på ett helt unikt läge. Ett värdpar, som hjälper till med allt på bästa vis, och Asciano är en fin liten stad med inköpsmöjligheter och autentiska restauranger.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Agriturismo La Vigna

Torrita di Siena, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map