Agriturismo i Asciano i Toscana

Agriturismo Paradiso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vägen mellan Siena och Asciano är utan tvivel den vackraste och mest fotograferade i hela Europa. Vid slutet av denna väg, Strada panoramica delle Crete men strax innan den lilla staden Asciano ligger Agriturismo Paradiso och väntar på dig.

Inbjudande och gästfri stämning

Här bor Maria Teresa och Fabio som står för deras lilla produktion av vin, olja och honung, för maten i matsalen och för den hemtrevliga och gästvänliga stämning som råder på gården. Vid huset finns det en trevlig pool på 6 x 12 m samt en liten lekplats. Önskar man att njuta av det vackra landskapet på cykel så kan man hyra även det på gården.

Läs mer om Agriturismo Paradiso

OBS: I dalen nedanför huset går det en liten järnväg förbi som förbinder Asciano med Siena. Denna järnväg tillhör den så kallade trenino natura och tåget kör förbi ca. 19/20 gånger om dagen från kl. 07:00 till ca. kl22:00 om kvällarna. Fördelen med detta tåg är att man kan ta sig till Siena på ca. 20 minuter från Ascianos tågstation som ligger ca. 2 km från huset i byns centrum.

Rustikt inredda lägenheter

Gårdens tre lägenheter har alla TV, elektrisk ugn och privat utomhus område med bord och stolar. De är rustikt inredda i typisk toscansk stil, det så kallade arte povera. Dessutom finns det två rymliga hotellrum för kortare vistelser på gården.

Lägenheterna på Agriturismo Paradiso

Dubbelrum Gialla

Rummet Gialla ligger på första våningen och är rymligt. Det består av dubbelsäng och enkelsäng (priset varierar beroende på antal personer) samt badrum med toalett och dusch. Vid ingången finns det trädgårdsmöbler. Rummet är även utrustat med aircondition.

Dubbelrum Giardino

Rummet Giardino ligger på första våningen. Det består av kylskåp samt dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Vid ingången finns det trädgårdsmöbler. Rummet är även utrustat med aircondition.

Trerumslägenheten Blu 4/5 sovplatser (andra våningen)

Lägenheten Blu är ca. 50 m² och ligger på andra våningen. Lägenheten består uppehållsrum med kök med matplats och bäddsoffa (bäst för barn under 10 år), sovrum med dubbelsäng, ett litet sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en egen liten terrass med bord och stolar.

Trerumslägenheten Cottage Ocra 4/5 sovplatser (första våningen)

Lägenheten Cottage är ca. 45 m² och ligger på första våningen. Lägenheten består uppehållsrum med kök med matplats och bäddsoffa (bäst för barn under 10 år), sovrum med dubbelsäng, ett litet sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en egen liten trädgård med bord och stolar.

Trerumslägenhet Terrazza med 5/7 sovplatser

Lägenheten Terrazza är på ca. 75 m² och ligger på andra våningen. Den består av kök med matplats, uppehållsrum med två enkelbäddsoffor, sovrum med dubbelsäng, sovrum med tre sovplatser samt två badrum med toalett och dusch. Lägenheten har utgång till en bred terrass (7 x 3,5 meter) med panorama utsikt samt bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

search map