Agriturismo i Asciano i Toscana

Agriturismo Paradiso

 
Agriturismo Paradiso är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Paradiso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Asciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vägen mellan Siena och Asciano är utan tvivel den vackraste och mest fotograferade i hela Europa. Vid slutet av denna väg, Strada panoramica delle Crete men strax innan den lilla staden Asciano ligger Agriturismo Paradiso och väntar på dig.

Inbjudande och gästfri stämning

Här bor Maria Teresa och Fabio som står för deras lilla produktion av vin, olja och honung, för maten i matsalen och för den hemtrevliga och gästvänliga stämning som råder på gården. Vid huset finns det en trevlig pool på 6 x 12 m samt en liten lekplats. Önskar man att njuta av det vackra landskapet på cykel så kan man hyra även det på gården.

Läs mer om Agriturismo Paradiso

OBS: I dalen nedanför huset går det en liten järnväg förbi som förbinder Asciano med Siena. Denna järnväg tillhör den så kallade trenino natura och tåget kör förbi ca. 19/20 gånger om dagen från kl. 07:00 till ca. kl22:00 om kvällarna. Fördelen med detta tåg är att man kan ta sig till Siena på ca. 20 minuter från Ascianos tågstation som ligger ca. 2 km från huset i byns centrum.

Rustikt inredda lägenheter

Gårdens tre lägenheter har alla TV, elektrisk ugn och privat utomhus område med bord och stolar. De är rustikt inredda i typisk toscansk stil, det så kallade arte povera. Dessutom finns det två rymliga hotellrum för kortare vistelser på gården.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Paradiso

Dölj texten
 
 
search map