Villa i Arezzo i Toscana

Villa Quattro Mori

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo ett par kilometer utanför den vackra staden Arezzo, och knappt 500 meter från den lilla landsbyn Tregozzano, i en härlig villa som tidigare huserat en gammal adlig grevefamilj från Arezzo. Villans nobla historia har satt sina spår, och med marmordetaljer i trädgården, en romantisk pergola samt vackra antika möbler innomhus kan du själv känna dig som en greve på denna klassiska, toskanska egendomen.

Slappna av på landet utanför Arezzo

Se fram emot avslappnande dagar i villans härliga trädgård, utsmyckad med majestätiska pinjeträd som har skärmat av egendomen i flera århundraden. Utforska trädgården och upptäck den vidunderliga poolen (16x6 m stor, 140-200 cm djup) med romerska trappor i den enda änden så att du steg för steg kan doppa dig i det svalkande vattnet. Poolen är dekorerad med dyrbar marmor och utrustat med ett omklädningsrum och badrum med dusch, samt solsängar, parasoller och små bord runt kanten där du kan njuta av en bok medan du jobbar på solbrännan. Flanera under den karakteristiska pergolan med blåregn och rosor, där träbänkar och en marmorfontän tar dig tillbaka till villans adliga tid. Avsluta dina oförglömliga semesterdagar runt bordet på den stora terrassen, med god mat och dryck, medan du lyssnar till gräshoppans sång.

Spendera kvalitetstid med familjen i Toscana

Kulturstaden Arezzo ligger knappt 7 km från villan, och kan lätt nås med lokalbussen, eller efter 5 minuters bilfärd via landsvägen som passerar villan. Besök kyrkan Basilica di San Francesco och beundra den kända konstnären Piero Della Francescas imponerande renässans-fresk "Legenden om det heliga korset". Ta också en vända inom stadens många eleganta butiker och restauranger, och inhandla läckra råvaror i matbutikerna. Eventuellt kan du få lite extra motion och promenera in till den charmiga landsbyn Tregozzano, där du hittar en pizzeria, en bar och några mindre matbutiker. Tack vare närheten till Arezzo och regionens lokaltrafik är Villa Quattro Mori ett utmärkt ställe att bo på för att utforska Toscana och Italiens centrala delar.

Villan på Villa Quattro Mori

Villa m. privat pool

Villan är på ca. 340 m² med huvudfokus på andra våningen. Huset är uppbyggt på "styltor" över en stor möblerad terrass. Du har tillgång till andra våningen via en utvändig trappa och här hittar du ett stort, ljust vardagsrum med bäddsoffa för 2 pers, ett kök (med gasspis, kylskåp, frys, spis, diskmaskin, mikrougn, italiensk kaffemaskin, elektrisk kaffekokare och brödrost), tre sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med enkelsängar samt två badrum (ett med dusch, och det andra med badkar). Du hittar ett tredje badrum i närheten av poolen. I villan finns också wi-fi (mot betalning), strykjärn, barnstol, TV, grill och ett foosball-bord. Babysäng finns tillgängligt på förfrågan vid beställning (kostnadsfritt).

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map