Omdömen från Villa Olivo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Olivo

Läs personliga omdömen av Villa Olivo som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Olivo. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lovely spacious villa in tranquil villa

Vi har verkligen njutit av vår vistelse här. Underbar utsikt från trädgården över Arno Valley, vackra solnedgångar varje kväll. Nice clean inte alltför klorerade pool att svalka sig i, olivodlingar runt runt om, tyst. Själva Villan är vacker och gammaldags på bra sätt, med en charmig känsla av att vara utrustade med någon faktiskt bor i huset. Du kommer inte hitta en hel del fina nya installationer, men du hittar allt du behöver för att göra måltider etc. köket ser inte tilltalande ut på bilderna men är i själva verket mycket mysig.
Vägen är lätt att hitta, följ bara skylten för Sant'Andrea en Pigli, men villan själv är dold från vägen och riktningar från Eurocasa är skit. För en gångs skull kan du lita på italienska gatunummer att vara logiskt, så hitta 44 (minutiöst hålls villa) på vänster sida, gå till nästa hus uppför kullen, som är en fullständig ruin, kör in genom porten och fortsätt tills du kan gå längre. Och var inte rädd, ser din hus ingenting som en framför den!
Villan är inte belägen i en stad, men shopping är nära. Du behöver en bil, men. Bästa matinköp strax utanför Castiglion Fiorentina i stora Conad, men en hel del mindre butiker närmare genom. Restauranger i närheten är okej, men vår egen grillade Bistecca Fiorentina och boozy solnedgångar medan barnen simmade i poolen i skymningen slå vad lokalbefolkningen hade att erbjuda.
Massor av bra ställen bara en kort biltur bort, Castiglion gamla delen, Monte San Savino, Cortona och Arezzo som förvånade oss genom att vara riktigt mycket vacker.

Arezzo som semester-destination

Villa Olivo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Olivo
Villa med 6 sovplatser (med privat pool)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map