Villa i Arezzo i Toscana

Villa Olivo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta härliga lanthus, med sin karakteristiska och rustika stil, ligger i frodiga och gröna omgivningar mellan den trevliga och större staden Arezzo och mysiga lilla Castiglion Fiorentino. Närmaste lilla enkla samhälle heter Olmo, ca 3 km bort och här finns en slaktare och enstaka småaffärer. Söder om dig finns ett annat samhälle som heter Puliciano där du har en bar och restaurang. Det bästa är att antingen åka till Arezzo eller till Castiglion Fiornetino.

Lantlig inredning och pool

Som det framgår av bilderna så är villan inredd i typisk stil som passar den yttre fasaden. Från den stora solrika trädgården har du fin utsikt över dalen och backarna, och här har du också den härliga poolen på 10 x 5 meter.

Läs mer om Villa Olivo

Barnvänlig trädgård

Då trädgården är inhängnad kan man lugnt låta barnen springa runt och leka fritt medan de vuxna kan njuta av tillvaron i trädgårdsmöblerna eller vid grillen.

Villa med 6 sovplatser (100 m²):
- Villans 100 m² är fördelade på två våningar. Första våningen används ej. Du kommer upp till andra våningen via den traditionella yttre stentrappan. När du kommer in genom dörren ser du ett stort uppehållsrum med öppen spis, kök, sovrum med dubbelsäng samt ett badrum. På tredje våningen finns ett sovrum med två enkelsängar, två sovrum med en enkelsäng i varje och ett badrum med badkar. Villan är dessutom utrustad med tvättmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map