Villa i Arezzo i Toscana

Villa La Peschiera

 
Villa La Peschiera är inte tillgänglig i dagsläget
Villa La Peschiera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arezzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Endast 6 kilometer från den storslagna staden Arezzo ligger denna självständiga lantvilla.

Härifrån kommer man enkelt till centrum där man finner ett stort urval av butiker, restauranger, tågstation m.m. vilket betyder att man för en gångs skull kan kombinera en semester i gröna omgivningar på landet utan bil. De närmaste inköpsmöjligheterna finns endast 100 meter från huset.

Läs mer om Villa La Peschiera

Framför villan finns en härlig trädgård med diverse trädgårdsmöbler, grill, bordtennis-bord samt en pool på 12 x 6 meter. Ägaren bor granne med villan men har sin egen trädgård så man slipper att dela trädgård och pool med honom.

Lägenheten på Villa La Peschiera

Villa med 10 sovplatser (220 m²)

Villan är fördelad på tre våningar. På första våningen finns det kök med utgång till den övertäckta terrassen, i köket finns det dessutom tvättrum, badrum med badkar och dusch, matplats med bäddsoffa för två personer samt piano! På andra våningen finns det en hall med öppen spis, sovrum med dubbelsäng, eget badrum och utgång till terrassen, ännu ett sovrum med dubbelsäng, eget badrum och loft med dubbelsäng. På takvåningen finns det ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch. Villan är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, ugn, och barnstol.

Dölj texten
 
 
search map