Villa i Arezzo i Toscana

Villa I Cipressi

 
Villa I Cipressi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa I Cipressi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arezzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett typiskt gammalt bondhus där man inte ändrat mycket på det ursprungliga utseendet. Inredningen är typisk för denna typen av hus där man till ena sidan inte gjort mycket med inredningen, men på den andra tillfört moderna bekvämligheter.

Moderna bekvämligheter

Detta gör bl.a. att alla sovrum ligger på andra våningen, att här endast finns två badrum/toalett men moderna bekvämligheter som satellit-TV, tvättmaskin och diskmaskin dock vunnit sitt intåg. Men sina 300 m² ger huset god plats till de 9 gäster som här maximalt accepteras. Även trädgården är stor och här hittar man bord och stolar under de stora pinjeträden, cypresserna och granarna. Här finns också en rund pool med en diameter på 8 meter, ett bordtennisbord, en grill och vattenmassage med plats för 5 personer samt en sauna. Den närmaste inköpsställe ligger 4 km. bort.

Läs mer om Villa I Cipressi

Villa med 9 sovplaser:
- Huset ligger på två etager. På första våningen finns en stor entré, kök, uppehållsrum med öppen spis och badrum/toalett med dusch. På andra våningen finns tre sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar i varje, ett sovrum med en enkelsäng, ett stort uppehållsrum med biljardbord och ett badrum/toalett med dusch.

Dölj texten
 
 
search map