Villa i Arezzo i Toscana

Torre di Vignale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Många semesterhus i Toscana är byggda för lång tid sedan och har sett generationer komma och gå. Dock är det inte många hus som har en så lång historia som Torre di Vignale.

Historisk villa med äkta italiensk husmor

Det som idag är en ståtlig villa byggdes på 1300-talet som ett fästningstorn. Idag är villan inredd med antika möbler som också bidrar till stämningen, medan ägaren Paola efter avtal gärna tillagar lunch eller middag efter traditionella lokala recept.

Läs mer om Torre di Vignale

Svalkande placering

Här uppe på 600 meter över havet blir det inte "för" varmt, inte ens om sommaren och husets tjocka stenväggar håller värmen ute. Skogen omkring villan präglar landskapet som också inbjuder till längre promenader under ekar och kastanjeträd.

Trädgård med pool

Villan är omgiven av en stor trädgård varifrån man har en imponerande utsikt över landskapet. I trädgården finns utöver trädgårdsmöbler också en härlig pool som mäter 9 x 9 meter. Tre kilometer härifrån ligger den lilla byn Palazzo del Pero där man finner några barer, ett matställe och diverse inköpsmöjligheter.

Villan på Torre di Vignale

Villa m. privat pool

Villan är fördelad på tre våningar. Man kommer direkt upp på andra våningen via en traditionell stentrappa och finner ett uppehållsrum med öppen spis, ett stort kök (spis, ugn, diskmaskin, skandinavisk kaffemaskin, kyl och frys), sovrum med dubbelsäng, sovrum med en något mindre dubbelsäng samt två badrum med dusch. På tredje våningen finns tre sovrum med dubbelsängar och en suite badrum med dusch samt ett sovrum med dubbelsäng, utan badrum. På fjärde våningen finns ytterliggare ett uppehållsrum med öppen spis och en bäddsoffa för två personer, badrum med dusch samt loft med dubbelsäng. Få meter från huset finns även ett dependace var man inrett med soffor, öppen spis och satellit- TV.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Torre di Vignale

Läs personliga omdömen av Torre di Vignale som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Torre di Vignale. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Torre di Vignale

Bedömning av Torre di Vignale

Läs mer

Superbt!

Det var andra gången jag spenderade semestern på Torre del Vignale, och denna gång kom jag med hela min familj, bestående av total 15 personer mellan 3 månader och 78 år. Huset är som skapt för att vara tillsammans, alla var glada över precis deras rum, några så begeistrade att de sa att "de bara ville ha detta huset". Vårt avtal med Paola gick bra, hon lagade mat på den tiden som passade oss bäst, och det antal rätter vi ansåg vara passande. Därutöver är hon en rar och härlig människa. Städningen i huset är bra, fina badrum och bra kök (när man lärt sig hantera gasspisen).
Kort sagt: alla 15 NJÖT av huset och nyttjade alla dess faciliteter - poolen framförallt av barnen. Rose Marie på 7 år grät när hon lämnade.

Läs mer

40 års fest med familjen i Toscana

8 vuxna 6 barn (äldsta 10 år, minsta 1,5 år) och två vuxna gäster har haft en fantastisk vistelse på Torre di Vignale, alla lämnade huset först efter att vi bestämt nytt datum för att återvända. Underbart hus oerhört välutrustat där också alla kan få en stund distans från varann när det behövs. Rent av förtjustande Paola som förgyllde med sin närvaro när hon lagade mycket god toscansk 7 rätters födelsedagsmiddag åt alla och bjuder så mycket på sig själv. Tuff backe upp till huset både för bilar och promenade men det är det värt. Huset är precis lika bra som bilder och beskrivning om inte än lite bättre. Dock, en småsak för oss men kanske inte för alla, det finns inte en tvättmaskin till varje "lägenhet" i huset (det anges så i beskrivning), det finns totalt en, ingen betydelse för oss men kanske för någon. Vi återkommer def till detta hus

Läs mer

Fantastiska Torre di Vignale

Förväntningarna på huset har infriats och har helt varit i paritet med vad som utlovats. Mycket trevlig värdinna, Paola, som lät oss smaka av den toscanska maten.

Läs mer

Fantastisk semester på Vignale

Vi var 2 veckor på Vignale och hade först en vecka med vänner, och därefter en extravecka med familjen. Alla var väldigt nöjda och hade det riktigt bra på Vignale.
Paola med familj är väldigt gästvänliga och ordnade två härliga pizzakvällar där hon lagade pizzor i sin stenugn. I tillägg fick vi en härlig bruschetta, ost och annat snacks till förrätt. Gott hemlagat vin och smarrig kaka till dessert.
Ta med myggmedel till kvällen - framförallt eftersom man oftast äter ute.
Vi är väldigt nöjda med stället och har redan bokat in en vacka med vänner inför nästa år.

Läs mer

Alla dina sinnen får semester i Toscana

Det är ett mycket vackert ställe. Det hörs sköna fågelstämmor om morgonen, och syrsorna sjunger om kvällarna - men det råder också en egen stillhet, medan skyarna driver in över himlen - för det mesta bortom solen. Då det ligger högt upp, är värmen mycket behaglig.
Huset är restaurerat, och den gamla toscanska stilen är bibehållen, i en mycket hög grad, och med mycket charm. Huset har likväl alla moderna hjälpmedel, så det fungerar också praktiskt.
Paola, som har tillsyn över huset, är en skön humorbomb, och det är kul att prata med henne, även om vi inte kan italienska - och hon endast italienska! Vi beställde också mat hos Paola två gånger, och hon dukade upp med härliga toscanska rätter - och det var det mycket av.
På grund av många trappor, kan det vara svårt för personer med rörelseproblem och små barn att vara här (vi hade 3 med på 1, 3 och 3 år). Det hade varit bra, om det hade funnits en gunga eller andra småbarnsleksaker. Det är den enda grund till att vi inte ger 5 stjärnor utan bara 4.

Läs mer
 
search map