Villa i Arezzo i Toscana

Torre di Vignale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Många semesterhus i Toscana är byggda för lång tid sedan och har sett generationer komma och gå. Dock är det inte många hus som har en så lång historia som Torre di Vignale.

Historisk villa med äkta italiensk husmor

Det som idag är en ståtlig villa byggdes på 1300-talet som ett fästningstorn. Idag är villan inredd med antika möbler som också bidrar till stämningen, medan ägaren Paola efter avtal gärna tillagar lunch eller middag efter traditionella lokala recept.

Läs mer om Torre di Vignale

Svalkande placering

Här uppe på 600 meter över havet blir det inte "för" varmt, inte ens om sommaren och husets tjocka stenväggar håller värmen ute. Skogen omkring villan präglar landskapet som också inbjuder till längre promenader under ekar och kastanjeträd.

Trädgård med pool

Villan är omgiven av en stor trädgård varifrån man har en imponerande utsikt över landskapet. I trädgården finns utöver trädgårdsmöbler också en härlig pool som mäter 9 x 9 meter. Tre kilometer härifrån ligger den lilla byn Palazzo del Pero där man finner några barer, ett matställe och diverse inköpsmöjligheter.

Villan på Torre di Vignale

Villa m. privat pool

Villan är fördelad på tre våningar. Man kommer direkt upp på andra våningen via en traditionell stentrappa och finner ett uppehållsrum med öppen spis, ett stort kök (spis, ugn, diskmaskin, skandinavisk kaffemaskin, kyl och frys), sovrum med dubbelsäng, sovrum med en något mindre dubbelsäng samt två badrum med dusch. På tredje våningen finns tre sovrum med dubbelsängar och en suite badrum med dusch samt ett sovrum med dubbelsäng, utan badrum. På fjärde våningen finns ytterliggare ett uppehållsrum med öppen spis och en bäddsoffa för två personer, badrum med dusch samt loft med dubbelsäng. Få meter från huset finns även ett dependace var man inrett med soffor, öppen spis och satellit- TV.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map